Monday, August 30, 2010

mizsss all them trully...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post


huwrmmmm..
aku rindu gile lar kat member zaman skolah yang seangkatan ngan aku..
truullyyyyyyy!!!!miss them so much...
tambah lak kadang2x aku kaki tuang kelas huhuuuu(mati kalau abang ngan ibu tao..)
masing2x surport each other..
ko tuang kelas subjek bm..
aku cover ntok ko
yime aku tuang subjek sejarah ko lak cover an ntok aku..
hehehe..geli aty gak keletah kitorang time tue...

Bile ade orang kacau ko...
kiteorang ade ngan ko..
hurwm...
p skrg msing2x bz ngan stdy..
demi mengjar satu cita....
dan aku jugak bakal bergelar student ipta tak lamelagiii...
just wait.....
them make me perfect..
all of them...
dorang lah sahabat hidup dan mati aku........

selamat menyambot hari kemerdekaan yuh!!!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hmm..
smlm aku tengok citer 1957 hati malaya...
aiyoooo!!! sedih wooo!!!
time tunku nangesh....
hm...
skrg ni susah na jumpe rakyat yg sanggup korbankn harte ntok kemerdekaan...
barang naek harge pon kecoh...(termasok aku)hehe
tapi aku selut kat citer nie...
leyh wat aku nangesh...

Friday, August 27, 2010

sambung belajar????

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hurwmmm...
kadang-kadang aku jeles gak ngan dak-dak yang smbung belajar...
kena buat esseigment..
jumpa kawan-kawan baru..
meet new roomate..
new classmate..
do all thing by our self...
huwrmm..
jeles arhhh..
p kadang-kadang dok dengar gak student yg kena cultur shock!!!
oh my goddd!!!
hurwmmm...
kne bayar duet ptptn..
shit!!!!
bila terpikir nak sambung belajar..
huh~
takot ader..
xcited pon ader......

Thursday, August 26, 2010

. .Photographer. .

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 1 mereka yang cantik dan kacak Links to this post

. .huwrmmm. .aku rase ramai yang berminta ngan bidang nie. . .
.because of what??
.huwrmm...biarlah jadi tanda tanyer. .
.minat aku sebab keunikannya. .
.segala memorial dapat aku simpan. .
.walau pahit atau manis ia tetap akan aku simpan. .
.dan akan ku simpan di hati. .
 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea