Saturday, November 27, 2010

bergelarlah aku sebagai student POLIMER ! !

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
kad pelajar aku tapi sementara jerrr
hahahaha...sengalkan masih nak gelak lagi...ngeh2...hm esok aku akan jadik student..se..hahaha excited,gabra,kusut....hm..macamane lah aktiviti poli tue kan2....seram gak bile ader yang citer tempat tue keras...tahap mane kekerasan tanah kat situ aku tak tahulahhhh...dan bile bergelar pelajar nie lame jugak la aku tak on9..jap..aku..tak on9????...hahahaha habis laaaa...tapi kalau ader masa yang agak lapang aku try larrhhh update...rinduuuulahhh aku nak maen games,,,,

Thursday, November 25, 2010

BENGAN+SAKET HATI=aku pun nengesss~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hmmm..takot gak nak menulis entry nie sebab melibatkan banyak perasaan...terutamanya aku..hehehe..hm..keyh pertama sekali pasal ibu..aku taktahu ape masalah dye..yess aku tahu ibu sakit~ tapi please jage sikit la mulut tuh...aku jekk yang kene jaga hati dye...tuh masalah semalam..tambah lak pagi tadi trip na keluar sesama ngan member tak jadik aduh! sempit otak aku..ingatkan dapat la aku lepaskan tension gelak2 ngan member aku..nie..haish.......petang pulakkes kat kedai~ gedebuk gedebak~ kesnyer sijil yang cik.cun simpan ilang~ damn!aku datang lah kedai nak amek borang aku ntok dorang chop~ huishhhh...dorang tak lah kutuk aku tapi mase aku nak masok tadi aku nampak dorang dok membebel...along marah~tempias nya akulak yang kene...cik.cun ader tanye pasal dorang tapi aku tak lah bg tao citer sebenar..takot nanti aku kene tuduh aku nie bawak mulut...agak malu gak lah aku ngadap along tadi dye tak habis2 memekak~nak tak nak aku buat muke tebal la~aku tak tahu lak aku nie overactingke pe tapi aku terasa gak r pe yangalong buat kat aku..sebab aku tak salah dalamhal nie...ibu pon satu lagi 3hari jek lagi so please...

Monday, November 22, 2010

penat~ tapi nak menulis~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hahahaha....hari nie aku berjalan-jalanje keje nyer....hehe hm..but want to thank to cik.comel...c0z sudi bawak cik.tembum buat medical checkup...hehehe thankz beb! sayang ko lebih la...heheehe*_* okey biar aku cerita kemana aku pergi~okeyh...memule aku dan dua orang lagi dara ke bank c*%# bayar duet kereta...jenuh menunggu akhirnya giliran kami...then kami ke giant s!@#$%&* hahaha tempat dirahsiakan nak gi mntak duet kat mesih ATM...kemudian kami ke B*& ntok beli tuttttttttt pon kami kene tggu sangat ramai orang beurusan bengan Bank hari nie..hahaha agak banyak aku mencarut..hehe sorry yer reader...untuk keselamatan 3 anak dara pakcik R,K,danZ huhuuu...kemudian ke klinik..dari pagi sampai la tengahhari baru lah sahabatku dapat mentah darah..(makan)..hehe..destinasinya MD hm..sudah puas kami bergambar pulak..natural lighting untuk photoshoot kami agak menarik membuatkan 3 dara nie gila sekejap..hahahabuat mereka yang ader lalu lalang tuh..MINTAK MAAF la yer....baru lah 3dara nie pulang kerumah.....huish penat jadi penunggu...nielah hasilnya.....

Friday, November 19, 2010

MORE LESS TAH A WEEK (AFRAID)

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hahaha. title pun da buat aku gaban! coz lg 1 minggu lebih jek lagi aku na sambung belajar (oh no!)haha okey actualy aku excited abis ngan sambung belajar ni.tapi mengenangkan kembali cerita sahabat(yang boleh dipercayai) tentang 'kekerasan' kawasan bakal kamsis kami dan 'kebaikan' cik.senior kami (shit!) excited aku hilang (damn) save me dear god ! hahaha bila aku ceritakan dengan abang 'kesayangan' aku.dia boleh cakap abg Amal:hahaha naseb la jadi junior. hampeh tol abang aku tuh! hahaha same la ngan adik dia nie lebih kurang ke perangai. tapi ada lagi pekara yang lagi kusut melanda otak aku nie. borang-borang yang perlu diisi aku tak isi lagi hahaha.medical checkup pun tak buat lagi (omg!) sepat tak ea?? kusut! so moral op da story: sediakan payung sebelum hujan~

Thursday, November 18, 2010

haishhhh~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post

adoi! berlaku kekalutan disebabkan kepantasan jari yang menekan hahaha.. hm tinggal kurang lebih 10harin je lagi aku nak ke merlimau tapi~ aku tak prepare apa-apa lagi..damn! salah aku jugakan tak siapkan awal-awal..(haissh) betul-betul kekusutan!

Tuesday, November 16, 2010

salam aidiladha~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
salam aidiladha blogger!!!!moga setiap pengorbanan kita di hargai..

Saturday, November 13, 2010

umah-umah azif-giant-city park....journey..

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hehehe..agak epy la ari nie...hm thank to my pwen cik.comel...(ayen)hehehe...tema kami ary nie pergi kenduri kawen warna cokelat..hahaha(gelak pelik)hurmm..coz ktorg ta janji un nak pakai baju warna sama....hmmm thank banyak2 coz ajak aku keluar yer beb!..tak lupe gak to cik.lawa..(tykah) ngan cik.couple kita..(fyza)..hahahahaha..sayang korang beb!
dengan baju kurung kami buat kerja gila nak wat photoshoot kat giant(gila jugakaku nie..)tapiiiii!jangan beranggan la kitaorang nak wat kerja gila tuh...hahahahaha
 dari kiri cik.couple , cik.lawa , dan cik comel
ngan baju kurung cokelat kitaorang tue jugaklah kami merewang lak g city park..(amboi..kecek mat saleh mokcik..)hahaha..agak menjadi tumpuan la kami nie...tapi mengenagkan kata2 mutiara ummi..bila orang tengok kita maknanya kita nie cantik..agagagaga...(agak perasan disitu)kat situ la baru wat photoshoot tuh...hahahaha..sambil amik2 gambar tuh kitaorang cover (ceh wah!)dengan bagi makan ikan2 yang besar2 bak kato omak..buek gulai pon sodap..hahahaha...
tapi aku betol2 terima kaseh lah to cik.comel sebab sanggup bawak kereta walaupun time balik tuh dah ujan........tQ sayang......
love them so much

Tuesday, November 2, 2010

Lagenda Budak Setan

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post



Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan

hurwmmm..hahahaha...maybe korang kate cite nie dah lame..and aku ader gak dengar suara2x sumbeng yg mengatakan cite nie tak best tahap cipan...tapi aper yang aku tengok agak tacing...sob..sob..sob...
memang sesuai farid kamil pegang watak kasya and lisa pegang watak ayu....
dorang romantik hurwmmm..dan aku mencarik cinta seperti kasya....doakan ea...

Monday, November 1, 2010

paper and pen i need u...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post

Entah kenapa aku hilang arah..buntu dengan dugaan yang bertalu2x datang bagai ingin meminta aku meneman dia..ahaa..sudikah dan sanggup ke aku teman dia..dugaan,,,dush..dush...bak kata perpatah sudah jatuh ditimpa tangga...tapi aku bukan tangga lagi dah....nie keretakebal himpap aku...hahaha...
dugaan nie mcm menghalang aku dari smbng blajar...why???
mula2x masalah keuwangan...then..parents...adoi.....sempat tak aku g sambung blajar....dan saat aku macam nie perasaan rindu pada dia pulak datang adoi...semak jeh lah dia nienak jugak enterfrem....hahaha..sengalkan aku dalam kekusutan hati pun aku leyh nak melawak....huwrmmm..hanyan maha pencipta jeh tahu betapa besar ombak melanda hatiaku nieyh.....
 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea