Monday, January 31, 2011

dah jumpa

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post

SELAMAT TINGGAL KEKASIH TERBAIK
Katakan ini hanya hanyalah mimpi
Yang seharusnya tak-kau katakan
Bagaikan petir disiang hari
Menghangguskan aku

Selamat tinggal kekasih
Selamat tinggal sayangku
Kekasih terbaik
yang pernah singgah
dihatiku

Jangan pernah kembali
Duhai sayangku
Jikalau aku selalu
Menghambat langkahmu

Semua kulakukan
Karena sayangku
Ternyata kau salah menilai

Reff
Selamat tinggal kekasih
Selamat tinggal sayangku
Kasih terbaik
yang pernah singgah
dihatiku

Jangan pernah kembali
Jangan pernah kesini
Kekasih terbaik
Yang perna singga dihatiku

Selamat tinggal kekasih
Selamat tinggal sayangku
Kasih terbaik
yang pernah singgah
dihatiku

Jangan pernah kembali
Jangan pernah kesini
kekasih terbaik
Yang pernah singgah dihatiku

Katakan ini hanya
Hanyalah mimpi

hahahaha suker ati makcik dah dapat lupakan dia...kurniaan terindah sungguh..3tahun beb wa macam janda terbiar..hahahaha wat bodoh jek ngan cinta baru...sebabkan dia tapi sekarang cik.zaza dah leyh tarik nafas legaaaaaaaaaa....dah boleyh berjalan tanpa bayang2x dia...walaupun dia first LOVE...alhamdulillahhh...sekeping hati yang hilang dulu dah di jumpai dan kalau boleh biarlah ia tetap macam nie samapai aku sedia untuk bergabung dengan kepingan hati yang baru....

Friday, January 28, 2011

balik!!!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
http://www.youtube.com/watch?v=LagebvfrvO8



huwrrmmm....tacing ta?????
agagagaaa...semperna mood balik umah nie an..an..an...
kompom korang rindu gila babeng ngan member korang an..an..an...yeler tadi na balik masing salam peluk cium opppzz...jeng..jeng...jenng....agagagaaa ader gak linangan air mate...alorhhhh..seminggu je pown....hahahaha...
kat tempat aku...dah macam kene tendang dari akedemi fantasia....tarik beg...huahuahua...
ader yang gadoh2x tue....rase aty na papai...tapi......wat bodo jekk an..an..an....(macam perli aku jekkk)oit back to entry looop...
agagagagaga....abaikan ea,,,
huwrmmm..actualiiii an...entrynie khas ntok sahabat aku...
hmmmm....
kalo ko bace an..an..an..(kalo larh...)
hm....aku mintak maap
weeeee.....
:)

Tuesday, January 25, 2011

selamat ulang tahun kelahirannnn!!!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan Zaza Zakaria...
Allah selamatkan kamu...
suda tua kamo zaza..19 tahun..suda kamu tengok dunia nie...
jeng..jeng..jeng...nak kek!!!!!!
sob..sob...tahun yang tak ader kek n family kat sisi...taching...T_T..
tanpa orang yang di kasihi...
jeng..jeng..jeng..saper itu???
entah la...dah lame kan ko celebrate tanpe orang yang d kasihi an2xxx....
saper la yang nak kat zaza???
tetttttt.....agagagaaaa.....(okeyh abaikan pe yang za melalut tue ea suda biul otaknyer..)
21 januari...hahaha nie memang tak leyh lupe tahap cipan..bonda ,ayah, and adik wish awal...ahahhaha...(samapai ati lupe bezday fara ea..pok kang) hahaha
malam 22 januari tue keluar overnite ntah ape name tempat uh,,,n ntah sper lak yang wish n nyanyi ntok aku malam tue..semuanyer aku tak kenal tapi kalau tak silap dorang senior2x aku...hahaha thank la yer....n selute to abang yang belanje makan...terima kasih nyer abang...walaupun kek tak sempat nak beli tak pe lahhhh...za un terkejut ntah saper2 yg tetibe join nyanyi lagu tue...it will be the best memoryyy....
pagi jekk bukak fb ngan nset penuh lak ngan wish...hahah terima kasih sayang2x sekalian...naseb ler ader lappy diahhh thank kawan.....picture ader masalah ciket,,,tak banyak pic yang za amek malam uh...kalau tak penuh ngan picture je kot....hahahaha
sesape yg sambot ulang tahun kelahiran happy bezday yerrrrr...

Sunday, January 16, 2011

minggu yang penuh dengan aktiviti..

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
. .whoaaahhhh. .hurmmm penat seyh...minggu nie..banyak sangat aktiviti yang aku join..ader yang aktiviti paksa rela..gosh.....
antaranya...ceramah remaja=cinta dan inspirasi...explorace a.k.a explopoli=merapatkan ukhwah kamsis V4...dan paling gempak groming workshop..damn aku benci gromming....
ceramah lak hurmmmmm..okeyh la bagi aku..p orang lain tak tao lak...gagagagggggaaaaaaaaaa....penceramah nyer pun "masuk air"jekk aku tengok...walaupun ta banyak input yang aku dapat p okeyh la.......
kalau explorace lak...aku leyh cakap best ever...
aktiviti memang gempak walaupun crash clue....hm...kitaorang diwasiatkan dengan 2 amanat..pertama biskut oat..kedua "anak"agagaga belon air....aku jage belon uh macam anak aku dari ajk explorase uh p sampai lak kat  kak effa "gugur anak aku dye buat pecah belon aku..ngeeee...sedyh p happy gak....dapat kenal2 ngan dak V4 and ajk yang sengal2 alam nie....
ajk v4 pon kne maen explorace.....
                                                                      
senget suda

wif ????teka la...

kb aku guna kn peluang utk  kene kn aku
hahaha epy seyh....
jumaat aku pergi kelas ukir.....hahahahaaa
keyh r...time to assgment....^^,

Tuesday, January 11, 2011

sahabattt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
 hurwmmmm korang pernah tak bergaduh ngan BFF korang???
cik.zaza???hurwm mesti la pernah..hehehehe sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula sahabat...hehehe sesuke ati jekk tukar lagu org..hmm keyh back to my entry...
pernah tak?????
kalau pernah macam mana hubungan korang lepas tue ok ke ko???
jeng..jeng..jeng....
cik.zaza???hurwmmm..more close with her la...heheheeheee....
mesti time gaduh tue korang maki hamun sahabat korang tue..ish..ish..sian tao member korang tue...
hmmm time gaduh tue nak pandang sebelah mata pun menyampahkan...hehehe..sama lar..tapi!!!sekejap jekk esok nyer tue rasa menyesal lak...betol tak????jangan lar nak tipu diri sendiri....tue la yang aku rasa masa gaduh ..dulu...(macam dah lama jekk gaduh tue)ngeh..ngeh...hmmm sekarang nie kitaorang da busy...sooo...rindu lak nak lepak sama2x..kat tempat day girl out uh...miss lorhhhh korang!!!!rinduuu gila babeng kat korang!!!sob..sob..sob...T_T

Saturday, January 8, 2011

nuffnang????

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
makcik dah add nuffnag tapi ta tao lak ape function dyer..baru na blaja...heheheee..jangan marah ea...biasa la budak baru belajar....heheehe

Tuesday, January 4, 2011

happy new year!!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
selamat tahun baru!!happy nak open buku baru???ape azam korang????azam zaza..hurwmmm...jadik anak yang solehah dan study sampai tua agagagagaga(^_^)
1.1.11 cantik siot tarikh nie..aku dok umah jekkk menjadik penternak lemak yang berjaya...dan belajar sikit la skill memasak ala2x kampung...hahahaha...gelak tue cover siket okeyh...menjadik jugak ler lauk yang aku masak tue and alhamdulillah tak ader kes keracunan makanan...hohohoooo...aku masak untuk tetamu yang special punyer..hahahaaha...siapakah gerangan tetamu itu????shuussshhh secret...malam nyer lak aku lepak kat luar tengok bintang yang maen sorok2x ngan aku..haishhh...pandai jugak bintang uh ea...
2.1.11 lak....hahaha tarikh keramat untuk aku ngan member2 aku yang sama2x otw nak balik poli...hahaha..first kes tiket....haishhhh....gerak dari seremban kol 6ptg...masing2x tengok tiket ngan muker cuak...jeng..jeng..jeng....time tuh dah pikir kol brape ler sampai politeknik...tengok lak beg besar yang macam bawak umah jekk..bla..bla....dan yang paling gaban nak naek ape dari MC nak ke politeknik....haishhhh...problemmmm...naseb jekkk ader brother yg iras2x farid kamil time dalam bas...hehehehe..sempat lagi yer ko zaza....abaikan keyh...naseb sekali lagi menyebelahi aku ngan member laen..ader transpot...kawan cik.tykah...hmmmaku lupe name dye...dengan speed 130 blabla..(perrhhggghh nie sape yg nak balik poli??? laju siot) ...dan bunyi radio yg mcm kat ALOHAAA tue...hampir berlaku kejadian yang tak akan kitaorang lupakan....kejadian hampir dikejar tutttttt...perhhgggghhh..time tuh terbayang wajah insan2x tersayang... mampu memutuskan urat nyawa!(dan juga urat kentut)heheheee... tapi brother driver tuh pakar bab larik dari kene tangkap dengan pihak tutttt...kalau tak tidor atas lantai ler makcik malam tuh....hahahaha..tapi semua tuh kenangan...tahun baru 2011 untuk aku...
 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea