Friday, February 25, 2011

macam2x

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
semalam hari yang terbaek dalam idop aku..handset aku basoh pakai washer machine hehe berbuih jekkk..(drama jekk)..aku pandang handset tue..aku leyh tergelak..ta tao la ape masalah aku time tue..wayar short kot..haha..bila kawan aku yang sorang nie da nangis aku pun aper agi gaban lar... sebab dye yang basuhkan cardigant aku tueh.....aku lak lupe nak kuar an handset kat dalam tue.."da la handset je kot bukan aper pon... aku pun da ta guner sangat"tue jekk yang mampu aku pujuk..sebab aku pun ta der perasan nak marah kat orang...serius aku pun ta tao kenape...haishhh...and time2x nie lakk bonda ngan ayah aku calll..mane la nak dapat kalau handset aku dalam mesin..haishhh...risau lak dorang..hmm..aku cakap la aku merayau ta bawak handset..malas nak citer sal handset tue dah rosak..kang dorang membebel dari isyak sampai subuh sok pagi...adoyyyy...dah yer ko jangan nangis lagi sebab kalau ko nangis nanti mata ko bengkak macam alien and nanti ko leyh demam...ta mao2x..
penat!!
huh!!balik jek dari kelas tekocoh2x aku siap2x nak g MC a.k.a melaka sentral..sebab arinie aku nak jumpe sahabat aku..haha rindu sangat kat dye...hehehe...untuk mengelakkan yang aku tak ke muar lagi aku bawak la jiran aku si Diah nie..hehehe..thank temankan aku yer...sampai jek MC aku carik barang yang wajib di beli...hahaha kasut..memandangkan kasut aku pun dah hancur dimamah berat yang terlampau..haha..aku carik la kasut baru...perghhhh terbang sudah duet aku...then g carik lak barang laen kalau nak cerita memang sampai esok pun aku asyik dok menaip jekk...hahaha..tett..tett..tett...mesej masok "aku da otw g MC ko tggu kat mcd keyh" tue dia...lama aku tggu mesej dye sebenarnya...aku ngan diah carik tempat kat luar memandangkan kat dalam mcd MC uh ramai orang..dalam kol 2 lebih cik.ayen pon sampai..hehehe rindu ko..borak nyer borak tetiba nampak kak shalin..heheheheee ayu gitu ngan selendang yuna bak kata abang aku..dye tanye ta balik seremban ke??
huwrrmm akak ikotkan ati yang sekeping nie nak sangat balik tapi..hehehe..malas la kalau orang tua si AKMAL AZWAN tue ta der..hehehe...lepas lepak kat mcd kitorang bergerak ke jusco..huwrmm boleh dikatakan setiap kedai yang ader kat jusco tue ler kitorang masok..aiyakkk..huwrmmm masa tue cemburu ngan kitorang lakkkk...aku ngan diah kene balik awal takot ta ader transpot nak balik...ayen lak...sorang2x balik..haisshh risau lak aku...






p/s: ayen...jaga diri leklok...g la wat medical checkup...risau lak aku...

Sunday, February 20, 2011

thankz KAWAN!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
thankz KAWAN!
sebab korang ade time aku sedih..korang jadi sapu tangan bila air mata aku keluar..sayang korang..kat sini aku ade korang je sekarang nie..thank sangat2x...kalau tak mesti aku sorang2x..menangis sorang2x..thank sangat!! harap korang tak lupakan bila dah berpisah sem 2 nanty...

Saturday, February 19, 2011

i'm losing you my friend

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
ko dah pilih jalan ko..dan tinggalkan aku....


it's true i'm losing you...ko dah lain...
ko tak macam dulu...
serius aku terasa dengan ko..
aku makan hati dengan ko...
sebab ko carik aku bile ko dalam susah...
bile ko senang ko ilang macam tue jekk
huwmmm...
and aku dapat rasa this is the end of our friendship..
ko da ader member baru yang lagi ko sayang..
yes i'm talking about you honey...
huwrrmm..aku rasa ini yang terbaik...
kita bukan sahabat lagi sayang...
kita hanya mampu jadi rakan...







No Doubt - Don't Speak Lyrics

You and me
We used to be together
Every day together always

I really feel
Like I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end

It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know

Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me 'cause it hurts
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me 'cause it hurts

Our memories
They can be inviting
But some are altogether
Mighty frightning

As we die, both you and I
With my head in my hands
I sit and cry

(CHORUS)

It's all ending
I gotta stop pretending who we are
You and me
I can see us dying...are we?

(CHORUS) 

Thursday, February 17, 2011

:aku rindu..sayang kamu...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
dari kiri:cik.Ayen,cik Tykah,en Zalie,cik Yayan,en Syafiq,cik fizah,en Apiez,cik Wanie. dan gambar raya berama pn Maziah

hai korang..seriusly bile aku terbaca status sorang senior aku kat sini..aku teringgat korang rindu sangat nak jumpe korang..walaupun kite blajar kat satu negeri berlainan daerah tapi tak pernah nak jumpe..member kita yang jaoh pun zalie sorang jekk kat perak...
korang ingat tak time awal form 4...kita tak pernah nak tegor pon..just senyum2x...walaupun kita satu kelas..sebab masing2x baru lagi nak kenal..hehehe aku ingat lagi time tue budak2x melayu paling ramai dalam kelas kita tapi bile dak2x nie keluar g sekolah teknik tinggal kita jekk dalam kelas mid of year baru lar nak tegor2x..hehehe...time tue macam2 dugaan yang kita harunggi same2x...
yang penting kelas kita paling popular..hahaha sebab ragam kita..yang paling best time sejarah korang ingat tak sape yang ajar kita..GPK koku siakkk..setiap kali kelas cikgu Baha kita macam VVIP siot sebab kita selalu ponteng kelas dye...dye mesti cari kita and ingatkan kita msuk kelas dye...hahaha tapi kita paling dye sayang kan...hmmm ingat tak time zali kene panggil ngan Ummi sebab tak puase tue??? hurwmmm..time tue bukan kitorang nak kene kan dye tapi nak ubah dye..kiteorang sayang korang..hhahahaha..sampai maen surat2x kan..hahahaa dak cina ngan dak2x india pun pelik ngan kite kan time tue sebab tak tegor sape pon..hahaha...tapi kita datang selesaikan masalah tue...dengan baik...peace..bila masuk form 5 perangai still tak ubah2x cikgu masuk ikot pintu depan kite keluar ikot pintu belakang..macam pencuri jekk..nak2 time sejarah cikgu Bala ajar...memang macam setan la masing2x...kalau kelas petang meja tue penuh ngan kepala jekk bukan dengan buku..sampai la...balik baru la reti nak bangun cikgu pun macam paham2x dengan perangai kita..tapi time cikgu Maziah kita tak pernah nak tidor kan..bila dah dapat result pr spm yg mcm hampeh tue ngan kene marah dengan cikgu Maziah baru la msing2x macm kene renjatan elektrik hahaha...lepas kelas mesti pergi libry study ramai2x...sampai lah time spm...kita study ta igt dunia..and alhamdulillah kita semua dapat sambung study tengah mengejar cita2x kita masing...dan sejak lepas spm kita jarang dapat jumpa.....
korang tak rasa rindu ke macam aku rasa????
aku ridu koarang...serius nie...

Saturday, February 12, 2011

lawak..suspen..dasyat...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
Dengan perasaan excited giler bubeng sorang gadis berjalan menuju ke wakaf untuk pulang ke kampung untuk melihat bonda yang tercinta yang kurang sihat..gadis berkenaan menaiki bas seperti biasa duet tiket di bayar kepada kontraktor bas....duduk seperti biasa...dalam fikiran gadis tue..(first time balik sorang2x...okeyh gak...dapat cuci mate ciket..) haisshhh gatal betol pompuan nie...
gadis itu pown duduk memandang ke luar memikirkan masalah yang membalut wayar otak...haishhhh kusut2x...jaoh mengelamun baru la balik ke dunia nyata...melihat papan tanda..hurwmmm selamat datang ke johor darul takzim...hmmm johorrrr....ooo..(aku kat johor sekarang..jaAAAAAAAaaaaaapppppppp...bukan ke rumah aku kat seremban macam mana lak leyh sampai johor lak nie...adoooiiiyaiiiiii...)dalam fikiran gadis itu..
dalam aty dah mengelibak tahap cipan dah...tapi luaran macam ta ade paper un yang berlaku..damn pandai berlakon lak pompuan nieyhhh....hmmmsampai jek perhentian muar....gadis nie melilau carik tiket balik ke MC haishhhh....sementara tunggu bas gadis itu leyh plak jalan2 kat tempat yang memang dye nak pergi...tapi pelik ta mao lak minah tue amek gambar...hmmm..bas yang ditunngu dah sampai..dengan pelahan gadis tue melangkang naek ke bas...haishh tak nak balik ke??? kenape??? untuk ape gadis tue ke situe???hurwmmmm



Thursday, February 3, 2011

Aku rase lain jekk malam nie...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hurwmmm..malam nie laen jekk rase nak menangis..nak marah..jiwa aku rasa kusut..semuanya tongang terbalik la...hati aku macam disentap..kenape???aku pun tak tao..macam aku kehilangan sesuatu yang berharga....sesuatu yang aku sayang..ape yer??
huwrmmm...it is about love???betol ke orang tak boleyh hidup tanpa  cinta selain cinta yang MAHA ESA???haishhh kalau ya kenapa baru sekarang aku nak rasa sunyi??dulu okeyh jekkk walaupun dye tinggalkan aku dah lama,,kenape sekarang aku rase sunyi???and kenape aku patut rasa sunyi??dan ader ker orang sayang kat aku???
kalau aderorang sayang kat aku...aku sayang ke kat dia???siapa dya???setia ke dya???and paling penting terima ke dya dengan kekurangan aku???
and maybe i should be alone for the best solution in my life..sebab nie soal 2 jiwa yang akan jadi 1 hati...


akan menjadi SATU HATI..
 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea