Thursday, March 31, 2011

suker sgt lagu nie...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
I shouldn't have done that
I should've ignored it
Like something I could not see
Like something I cannot see
Ah... yeah
I shouldn't have ever looked at you
I should've ran away
I should've acted like I didn't hear
Like something I could not hear
Like something I cannot hear ah... yeah...
I shouldn't have listened to my heart at all
Without a word
You showed me what love is
Without a word
You gave me your love
You even made me hold my breath
Waiting for you
But you ran away like this
Without a word, you left me
Without a word, you threw me away
What should I say next?
My closed lips were surprised
Coming without words

Why does it hurt so much?
Why does it keep on hurting me?
Even though you're not here anymore
Though everything is the same
Without a word
You showed me love

Without a word
You gave me your love
You made me hold my breath
Waiting for you
But you run away like this
Without a word, you left me
Without a word you threw me away
What should I say next?
My closed lips were surprised
Without a word my tears fell
Without a word my heart breaks

Without a word, I will wait for your love
Without a word, I'm hurt because of love
I zone out
I became a fool
I cried as I look up at the sky
Without a word, goodbyes found me
Without a word, goodbyes came to me
I think my heart was surprised
I couldn't even prepare to send you away
Without a word it came
Without a word it went
Without a word it left
Like a fever before
I'll only hurt you for a while
And will only left you scars in the end

p/s: ader lagi satu aku suke...

Sunday, March 27, 2011

DERHAKA KE AKU???

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
intro gambar bonda..
terasa berdosa pada bonda sebab dah seminggu aku tak telipon bonda..
tadi aku call na wish bezday untuk adik..aku berborak kejap...sebak rasanya rasa nak peluk bonda... :'(
nop i'm not crying habuk masuk mate jekk...hm..dah lame kot tak balik last balik pun mase na beli lappy nie...hmmm last bulan 2 kot...hmmm...sampai bonda cakap tiap2 hari dengar suara aku bagi salam kat umah..YA ALLAH...berdosakah aku buat bonda macam tue..rindu sangat bonda pada aku...bukan aku tak ingat pada bonda tapi keadaan tak mengizinkan aku untuk balik jenguk bonda...alhamdulillah bonda faham keadaan aku..tapi masih terasa bersalah pada bonda...rinduunyaa bonda pada aku dapat aku rasa melalui suaranya...YA ALLAH ampunkan hambamu ini...bonda maafkan anakmu ini... terdengar suara sebak bonda walaupun banda cuba untuk sembunyikan dari aku.....pesanan bonda pada aku...aku takan lupa..aku akan ubah keadaan keluarga aku..."fara rindu sangat kat ibu!!!!!! nak balik!!!"
.
.
.
.
.
.
.
p/s:28.3. selamat ulang tahun pada adik aku AKAMAL AFANDI ..n rakan aku.. SITI RADZIAH

Friday, March 25, 2011

terima kasih atas kurniaan MU YA RAHMAN....

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hwmmm..
syukur alhamdulillah sebab aku dihadiahkan kurnia yang indah sedang aku kehilangan permata..thanks!!semalam terluah jugak ape yang terbuku dalam hati BFF aku..walaupun tempat tue agak sengal jugak tapi tue lah tempat yang selalu kami lepak..terima kasih BFF sebab terima aku seadanya..N aku terima korang pon seadanya...aku harap kita akan bersama dalam apa2 pun keadaan....siyez hanya korang jek yang tahu masalah aku tue...tak ade orang lain yang tahu melainkan korang yang ade semalam heheheeee..thank coz tenangkan aku semalam...thank sebab dengar masalah aku..thanks pinjamkan bahu korang untuk aku menangis...thanks lapkan air mata aku semalam..THANKS YOU!!!! sayang korang ketat- ketat!!! :')
its true..you all is my true friends!
farah,myra,asmaa,tyrah,n aida!!!! love korang!!!

Tuesday, March 22, 2011

new facebook???

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 5 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
aloooo..assalamualaikum...kebabommm..meletup gitu kan..hurwm..penganti facebook??? jeng2x...aku jumpe social web nie pon dalam majalah lebih kurang kot ngan facebook lain ciket dari myspace..hahaha..siyez ta caye bukak r link nie myfriends2u clik jekk...aku salah seorang pengunanya..yang penting ianya buatan malaysia..menurut mjalah tue la kan...nak tao lebih lanjut tengok la sendiri...
antara contoh pic nyer...
selesai suda...
assalamualaikum 


Saturday, March 19, 2011

minggu malas! !

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiii !!!!!
lama aku tak update belog nie kan..kan..haha..maca ader yang peduli...last week aku baru jekk balik dari kem polibriget..haha kenangan gak r bile dapat mandy kat "wanderland" tue kann..kan...haha maen tepuk2 tangan ntah pe ntah mane dye..aku lupe...haha...memang mak bapak aku antar aku g poli jadi drummer tepuk2 tangan..hahaha (saya hanya bergurau sahaja...)tapi best jugak la kan dapat maen flying fox..kayakkk...walkalone..(alone la sangat kann..hahaha jgn jeles aku jalan berdua ngan abang tak tao name..)haha follow the leader...banyak gak r aku un ta tao ape nme bende permainan dorang tue..gambar???? huwrm pueh aku nunggu ta gak di upload oleh fesi2x..enset aku???paham suda...hahaha...huwrmmm selasa lepas kelas aku ader wat bengkel makan beradap...malas nak ber cakap tengok je le gambor nye...










sooo...ni la hasihnyer...hmmm agak pemalas sekarang nie...penat !!! streeesss pon ader gakk nak senyum kat orang pon malas sah kan senyum kat orang..nak balas senyuman orang pun malas...entahlah ape nak jadik nie...baalik bilik jek mesti tido...malam lak berjage wat assgment tak pon blog walking...sekarang nie aku busy ngan study..na exam..haishhhh..examm..exam...exam...huwrmmmm -.-"

Thursday, March 10, 2011

bersyukur...takut...sakit...kehilangan...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
huwrmm kali nie aku ta tao kenapa lepas dengar cerita-cerita tadi aku rasa bersyukur sangat sebab aku masih ade family , saudara , sahabat , kawan-kawan , tak tertinggal kucing yang memahami tuan dye yang agak mereng nie...hehe (sayang giler kat korang) aku jugak bersyukur korang ta pernah tinggalkan aku walau ape un duggan korang hadapi...korang tetep ade dengan aku..
.
.
.
.
.
sayang ko ayen !
.
.
korang ! syg korang !
.

.
dhk 1c syg korg gak !
.
.

v4 roomate n jiran ku ! syg ko!
.
.
kopi ! a.k.a katek haha love u la syg!
my boi...love more haha milo !
*huwrm... pic nan family ta der...coz enset da rosak so...yg mno ado yolah


tapi bile dah ramai yang aku sayang compom akan berlaku kehilangan dan aku taknak kehilang itu berlaku dalam hidup aku lagi sebab rasa sakit tue tak pernah nak ilang...setiap kali nampak or lihat or whatever la kan kompom sakit....
sakit dye tuhan jek yang tahu..kadang2 tue menangis sendiri..tak tahu kenapa...
aku sayang semua orang yang aku kenal n ofcoz aku paling sayang kucing aku...hmmmm...














nota sampah: kalau korang jatuh cinta pada seseorang korang bgtao ke korang diam2x????

Tuesday, March 8, 2011

terjumpa*

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
tadi jenjalan jap kat web ntah ape ntah..ingat na bkak surat kabor... laen lak aku wat jumpe lirik nie...
KU UKIR NAMA MU~
Even let you go 
Something had along 
Forever will we go 
The love is never shine
Its so hard to say 
Since you far a way 
Nothing got to do 
The love is only end 
To the end of time 
I'll be missing you
Cinta kemana 
Akan ku cari 
Rasa cinta yang pernah ku miliki 
Janji setia 
Sehidup semati 
Dan hanya waktu yang 
Yang memisahkan kita 
Namun semua 
Telah berakhir untukku
Harus ku akui 
Sampai detik ini 
Tak akan ku lupa 
Kisah cinta kita 
Abadi untukku 
Kan ku ukir indah
Even let you go 
Something had along 
Forever will we go 
The love is never shine
Its so hard to say 
Since you far a way 
Nothing got to do 
The love is only you 
To the end of time 
I'll be missing you
Harus ku akui 
Sampai detik ini 
Tak akan ku lupa 
Kisah cinta kita 
Abadi untukmu 
Kan ku ukir indah namamu
Harus ku akui 
Sampai detik ini 
Tak akan ku lupa 
Kisah cinta kita 
Abadi untukmu 
Kan ku ukir indah namamu
Harus ku akui 
Sampai detik ini 
Tak akan ku lupa 
Kisah cinta kita 
Abadi untukmu 
Kan ku ukir indah namamu
Abadi untukmu 
Kan ku ukir indah namamu
p/s:entry mntak penyepak jekk..menmalam nak jiwang karat...

Thursday, March 3, 2011

rindu~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
huwrmmm...tetibe lak rndu ngan member2x lame kat kelantan dulu...na tepon no dah ilang semuanya...haishhhh...sihat ke dorang?? pe cer ngan dorang sekarang nie??? huwrmmm..rindu siak....gmbr ngan dorang pun ta der..majalah lak kat umah...hm...FB jek la.. tue tgok pe yng dorg update...sekarang nie dorang jarang update bz kot..aritue ader chat ngan sorang member kelantan tapi aku lupo pulak ngan name dye..haishhh sejak akhir2x nie makin menjadi2 lak lupa ingatan aku...sakit2x kepala lak makin kerap...haishhhh...nape llak kali nie...adoi....okeyh back to real enry..hm chat ngan dye..dye der citer yg ramai member lame aku amek STPM wahhhh..hebat anda semua..aku sendiri ta brani nak amek STPM...huwrmmm go0d luck tao..blaja leklok...(macam korang tao aku ader blog an??an?? huwrm...ta pe at least aku ingat kat korang...hahaha...

nie ntok korang yang aku dengar2x citer hampir pecah kepala sebab study ntok STPM..hahaha
good luck...ntah biler r aku nak balik kelantan jumpe ngan korang eak...
haishhhh aku pun dah lame ta balik kampung kat kelantan tue rindu lak kat spupu2x aku kat saner...aritue pun dorang datang umah aku ta pat balik sebab aktiviti bodoh kat poli nie..yang senior ta nampak batang idung yang junior lak kene...huh! da tue ader ati lak cakap junior sem satu nie melampau...nak jekk aku cakap dorang tue pon samer jek...perghhh..sentap sial 
.
.
.
.
.
.
p/s:ta pasal2x marah an dak senior hahaha amek ko!









Tuesday, March 1, 2011

handphone berendam tuan makan garam

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
al-kisahhh...thoiiiibbbbebb...
hahahaaaa....giget jari woiiiii...huwrm tue ler aku tengah hadap sekarang nie...handphone aku dah rosak..bahana aku tak kuar kan dari cardigent aku amek ko...giget jari...tapi isyez aku tak marah pown...kat budak yang basuhkan cardigent aku tuh..entah aku pun ta tao kenape...tapi aku betol2x tak marahhh.....
nie la enset wa yang da ranap..
 
hahaha amek kau duet gaji aku kot beli menatang nie sekarang da ranap...jeng..jeng..jeng..seyez weyh bonda ngan ayah aku pon ta tao agi nie..masak aku....seyhhhh...
naseb r cuti sem nie da plan na keje...haishhh compom camera canon aku tertangguh sebab na beli enset baru nir.....huhhhhhhh.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nie ler hendset yang aku nak beli...wa tangkap cinta wok ngan ini henset..haishhhh...walaupun dah oldschool sket...tapi..ader wa kesah...yang na pakai aku bukan orang na judge aku..hahahahaa... aku ta guner duet korang pown..wekkk :P
ta sabar na cuti sem


p/s:mcm enset LG sahabat aku pon ader an2x..pelik2xxx....

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea