Sunday, April 10, 2011

berakhirya sebuah permulaan....

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
salam..
kini sebuah permulaan bakal berakhir tanpa kata..aku bakal meninggalkan dunia semester satu bagi sesi dis 2010...selepas menduduki peperiksaan akhir...perasaan berbaur..tak sabar, sebak, excited, gemuruh, janggal...semua ada..lepas nie ape la naseb aku kan...huwrmmm,,,

sekarang nie masing2x sibuk dengan exam..kalau ader mase pun dorang just duk dalam bilik tengok movie kalau keluar pun just untuk g makan kat luar reramai..semalam aku kuar pergi kemas rumah sewa...sebab sem depan compom kitorang ta dapat kamsis agi...keutamaan kepada sem 1 huwrmm dan AJK...haha UNTUNGLER...dapat jadik AJK...sekarang nie aku ta tao lagi hala tuju lepas nie kalau la aku ta lepas sem nie haishhhh GB la aku..*(Gagal dan Berhenti) so awal2x lagi aku dah stanby ngan borang SPA8 untuk kerja kerajaan heee... :) 
baru planning jekk

click..click..
hehe..malam senandung kasih kamsis..(sape la yg bagi nama nie..panjang bebenor)
happy giler malam tue sebab adik aku berjaya dapatkan aped yang dye betol2 nak (en.%!&;0%) hehe taniah sayang!haha..tunggu kak lang jumpa en.C@%*% nanti kak lang kenalkan okeyh :) sekarang nie kak lang belom ader masa lagi untuk semua tue..haha (ayat poyo jek)
jamuan akhir blok V4 pon best gak...haahahaha jadik badut sekejap haha...thanxs semua...
tapi aku paling suke hadiah mesin urut tue haha mcm sotong n video dari dak multimedia..hahaha cm sengal...hahahahaaa...

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea