Saturday, October 29, 2011

menuju ke FINAL EXAM

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum~
wahhhh....
masing dah memBIZY kan diri lakkkkkk al-maklumlahhhh dah nak final niey weyhhhh..
jangan na ingat enjoy jekkkk 
time2 cam ginie la kena ingat MAK ngan AYAH jasa dan pengorbanan dorang tue...besar tao....
tambah2 lak korang yang berjauhan ngan mak ayah korang...rindu nyer dorang kat korang tao....cuba tutop jup FB or wat ever kat depan korang and give them some call walaupun dorang ta cakap tapi setiap detik dorang pikirkan korang tao..tak ader mak ayah yang tak sayangkan anaknyer...
kalau makwe pakwe boleh jek kan korang...*nieh na marah nieyh....
hahaha...aku???
everyday okey aku call ta pon mesej ibu ngan ayah taooooo!
oraite..
dan time nie gak la mase na mengumpul nota2, soalan2 contoh, study group, dan lain2.....
weeeeyyyyyyhhhhhhh!!!!
jangan lupe lak atau buat2 lupe weyh 
MINTAK MAAF ngan :-
~PARENTS!
~LECTURE!
~FRIENDS!
tao!
hehehe....
dan JANGAN KEDEKUT ILMU!
tak baik ishhh2....
time nie jugak la banyakkan amalan sunat..
solat yang wajib tue jangan tinggal *ingat jugak tue ZAZA!
hehe -__-"
kalau korang tension cube luangkan masa siket wat senaman ringan...
cara aku hilangkan tekanan sekarang dengan MAKAN COKELAT hehehe satu kiub sehariii...sooo ta gemok la nanti...
permakanan pon korang kena jage tao...
kesihatan pon same almaklumla sekarang musim hujan...yang duduk kat pantai timur lak jangan GATAL nak main BANJIR...
BAHAYA!!!!!!
semoga korang dan aku sendirik dapat pointer 
TEERRBAEEEKK!
nie ntok korang gak yang bakal SPM and STPM tue smile always =D
:
:
:
:
notasampah : suka bace belog nie http://proudtobeatyn.blogspot.com/   jempotla bace readers!

Thursday, October 20, 2011

PUAK - PUAK

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
-ya aluuuuuhaaaaa~
okey story moryyy nie kisah benar taok!!!
memang dari azali lagi kan manusia nie suke berpuak-puak...
ade puak pelampau...
puak islamiah...
puak zionis...
puak blalalalala......
haish....... -___-"
penat sebenarnye dengar bende2 nie....
hahaha!
ta terkecuali budak kelas aku....
haish!!!!
ntah berape puak ntah yang ade..hahaha
keje aku kalau aku ade group assigment mesti merata-rata aku pegi....
jup geng nie...jup geng tue....
hmmm...hape na jadi pon ta tao la...
tapi kalu bab na cover geng2 lain...budak2 kelas kitorang memang backup no satu....
hahaha..jangan sentuh budak2 kelas kitorang!!!
kang KAKI makannyer
tapi.....
still berpuak lagi...kenape kita susah na together-gather.....
benci gak tengok "si gila kuasa" asyik atack kelas kite jek...tengok la mase kat kitchen ari tue....ta pasal2 kene...SEMAK tao tak!!!
...hmmm...
memang la ader yang suke kita...
ade TAAKKK suke kita....
ader yang okeyh...
ader TAAAKKKK okeyh....
jammmmmm kepala otak aku...
cube la terima ape teguran tue ciket...
jangang asyik nak MENJAWAB jek kejenye....
dan yang berpuak2 nie cuba la bergaul ciket......bukannye kitorang makan orang pon!! kitorang makan nasi jekk... *kenape nak belanje ke???
kalau tak puas hati sila open table kita sloww talk satu kelas....sedih la...korang ta sedih ke????
:
:
:
:
:
:
:
:
notasampah : semalam saya mimpi awak! boleh tak awak pergi jaoh2x jangan kacau saya! saya lebih suka siapa awak dalam hidup saya sekarang dan untuk selamanya!

Monday, October 17, 2011

kembali menjejakan kaki ke poli~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
aloooohaaaaa~~~
assalamualaikum~~
hehehe kini aku kembali membinasakan diri aku kat poli nie...jeng2~~
hahaha 
bila pergi kelas tadi lepas gak la rindu aku kat budak2 sengal nie..hehehe... *aku rinndu tao kat korang hahaha*
ader yang tanye kenape otak aku mereng????
hahaha
sorrryyyyy bebeyh...
ader pekara yang patut kita simpan sebagai sebuah rahsia.... *kalau selalu bagitau korang.... nanti aku ta ader rahsia la KANNNNN!!!!
walaupun korang yang rapat dengan aku sory oke!
thanks la korang caring pasal aku heee... macam2 citer keluar kan....citer aku holiday overseaaa.... *overseaa la sangat kan.... citer aku tunang... kaweh la.... ntah merapek2 yang kuar.... *padahal trick aku ngan Cik.Myra Wizan na kena kan Cik.Afina roslan...hahaha sorry Cik.Afina Roslan.....
thank la kat cik.Aini yang suke tanye soalan yang same jekkkk....
and Cik.Eka yang bagi support aku balik merlimau nie kan dye pun seorang blogger... thank sangat *klik kat name Cik.Eka kalau na tengok belog dye follow la skali ukeyh =D 
sekarang focus kat study ukeyh cik.zaza zakaria harap aku boleyh lalui keaadaan yang menyedihkan bersama kawan2 aku...
aku sayang korang weyh...
specially you sis cik.ayen roslan , cik.tykah khairuddin n you lah cik.fiza buang
:*

notasampah : Cik.Zaza Zakaria fighting!!!!

CINTA

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
bila cinta itu lahir dalam hatimu peliharalah cinta sebaiknya..jangan kamu nodainya dengan mengagungkan nya lebih dari cintamu pada Yang Maha Pencipta...pasti cinta yang kamu pelihara itu mudah goyah...
dan bila kamu menyintai seseorang itu bimbinglah dia ke jalan yang di redhai NYA...kerna cinta itu jua yang akan kamu ketemui disyurga~
notasampah : bukan kekasih yang ku cari tapi suami dan khalifah yang mampu membimbing kelurgaku nanti =D

Wednesday, October 12, 2011

mencari ketenangan dalam membuat keputusan

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
arghhhhhhhhhhhh!!!!
seminggu aku ponteng kelas perghhhh~
ada berani???
nekad tak aku???
hahahaha~
sorry r bebeyh2 ku sekalian =D
tekanan siak dok sane....nak cerita kat korang pon susah.....biar aku simpan sendiri...cuma bagi aku masa ntok berfikir tentang masa aku nie...sama ada nak teruskan atau fullstop!
okeyh.....dah..dah...
haishhhhhhhhh~~~~
banyak yang belaku kat aku....boleh checkin kat tg rambutan taok!!!
sooo aku balik seremban nie na cari ketenangan...
dan tolong bantu aku bila aku da okeyh jgn buat mcm nie kat aku lagi~~

notasampah : i wish that its a dream and when i wake up everything become normal again :')
 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea