Saturday, December 31, 2011

The last piece of 2011

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum...
happy!
the only word that i can describe to what had happen today..
such a happy time with my besties thank for today :')
and i want this friendship will be continue until end of my life
much love for u FRIENDS...
big hug to uols!
:
:













:
:
:
please keep that smile until end!

Thursday, December 29, 2011

BAUCAR RM200 UNTUK PELAJAR IPTA

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum~
ramaikan yang menungggu daqn tertunggu2 dengan baucar yang kerajaan bagi kepada pelajar2 sekolah dan jugak ipta???
jeng2...
yang aku tao lakan baucar tue akan di agihkan pade 3 Januari 2012
orang la yang cakap kat aku betol ke tidak aku tak tao...
bukan aku yang agihkan baucar tue...
hehee
tapi ader terma dan syarat nye punnn...
Pelajar yang layak menerima bantuan Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) adalah terdiri daripada:
a)      Warganegara Malaysia;
b)      Lepasan SPM atau setaraf dengannya yang sedang melanjutkan pengajian di pusat matrikulasi/ tingkatan 6/ Politeknik/ institusi pengajian tinggi dalam bidang diploma, diploma lanjutan, ijazah, sarjana dan doktor falsafah;
c)      Sedang melanjutkan pengajian dan status aktif di pusat matrikulasi/ tingkatan 6/ institusi pengajian tinggi pada Januari 2012;
d)      Pelajar yang sedang melanjutkan pengajian secara sepenuh masa dan separa masa;
e)      Pelajar yang sedang mengikuti pengajian di bawah program kerjasama dan mendaftar di bawah anak syarikat IPT berkenaan;
f)       Menuntut di institusi pengajian di bawah seliaan Kementerian Pengajian Tinggi atau diiktiraf oleh Agensi Kelayakan Malaysia;
g)      Pelajar di Institusi Pendidikan Guru (IPG) di bawah program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP) tidak layak menerima baucar ini kerana telah diberi elaun buku sebanyak RM600; dan
h)      Pelajar yang sedang mengikuti bidang Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI) tidak layak menerima bantuan ini kerana pelatih KPLI adalah pelatih pra-perkhidmatan (telah diberi elaun).

amacam?
haaaa...garb je peluang yang ader tue...
sekurang2 ringan siket beban yang ado...tak la dah nak akhir sem jek makan meggi kaaannnnnn!
ta payah pikir 
*untuk beli buku tao!
:
:
:
:
:
maklumat lanjut tekan sayaeeee

Wednesday, December 28, 2011

HALLO SEMESTER 3

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum...



cuti sudah habis bro! -skrip yang digunakan aaron aziz...
ingat lagi?

mestila koarng ingat tambahan kalau korang peminat aktor macho nie kan..kan...kan?
jeng..jeng...
hampir sebulan...hmmmm aku duk rumah jekk menternak lemak dengan masakkan Bonda... *balas dendam aku jarang balik rumah masa sem 2...
macam-macam belaku kat aku sepanjang semester 2...
macam aku keluar kat otak aku..hehehe....
sampai aku amek cuti sendiri seminggu tao..korang berani???
tak kann..




sekarang dah masuk sem 3...
umor pon dah nak masok alam dewas...
da ta bole maen2..gedik2..manje2..
jiwa..hati...limpa....paru2...
semua kena kuat sekarang...ape pon masalah da ta boleh lari da...
be mature.. ZAZA face it!
T_T
so semester 3 please be nice to me okay!




:
:
:
:
:
notasampah : ader orang pandang aku macam pelik bila aku cium pipi bonda
kenape tak pernah buat ke?
SEDDIH!

Thursday, December 22, 2011

bloggers terpilih...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum...
hye there...pagi2 nie takder keje aku carik la keje seketika..heheheh
jenjalan punye jalan sangkut lak kat belog dye nie...hehehe
aku suke penulisan dye....
jujur..tak payah na cover sini cover sana..hehe
atyn orang nyer...wa solute lu!
haha
any way back kat blog dye..
aku yang boring tahap babun pon leyh happy bace belog dye...
sebab???
korang kne la pegi belog dye....

nah amek gambaran belog cik atyn nieyh...smart oooo 


Wednesday, December 21, 2011

keluar dari pertapaan..

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum....
hye semua..rindunya...lame bertapa...
haha bertapa pun bukan yer makin sehat makin haru kepala otak nie...
first~
aku menjahanamkan laptop sendiri...habis semua benda hilang...yang paling penting gambar2 memorial aku...dokument tak la sangat sebab aku ader save dalam pendrive...lagu lak aku leyh amek kat abang....movie????
member ader....
haishhhhh....~
second~
result aku....
fiuuuhhhh...aku ingat ade lagi la subjek aku yang nak kene carrie semester depan tapi....alhamdulillah.... TAK ADA~
semuanya lulus...macam mimpi lak..hehe...
third~
yang nie aku bengang...kenapa bank ader 6 kuanter tapi bukaknyer 2 jekk...haishhh kekurangan pekerje ke???
ambik laaa ramai2...
tak la susah kan orang kene tunggu lame2...
last~
malas balik poli =D
 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea