Tuesday, January 31, 2012

untitle #3

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum...
boring . boring . boring . boring . boring . boring . boring . boring . boring . 
seharian tak ade kelas memang lah sangat boring!
haha
tue la bila dah ade kelas..sibuk nak cuti.. haishh manusia tak tao bersyukur~
padahnyer bila seharian aku tak ader kelas..membuatkan aku jadi zombie malay..keje tido . bangun . makan . online . maen games .tido . bangun . makan . online . maen games .tido . bangun . makan . online . maen games . 
penat nak bace?

take me and bring to the sky

memang aku suka kusutkan kepala otak korang ngan penulisan kosong jiwanya. okeyh ! 
kali nie penulisan yang agak tidak ader kena-mengena dengan AKU...
kesedihan!
setiap manusia yang hidup pasti melalui saat kesedihan bukan?
ya
aku bukan pakar dalam hal memberi nasihat tapi aku cuba membantu mereka yang perlukan aku sebagai seorang insan . rakan . sahabat . adik . kakak .
dan yang pasti bukan musuh!

crying make you more comfort to have better life tomorrow

bukan kerja aku mencari musuh durjana.
saat ditinggalkan mahupun dikecewakan boleh dikatakan pedihnya lebih dari duri yang menghiris. wah berpuitis aku hari ini!
kesedihan dikecewakan . dikhianati . kehilangan .
hidup bagai hilang punca. arah tuju menjadi kabur~

family and true friends alway be with you no matter hard it's

tapi percayalah sayang kamu bukan keseorangan ramai teman bersamamu sayang!
dan kesedihan bukan untuk dipedamkan sendiri tapi dikongsi bersama dan kesedihan yang dikongsi itu akan berlalu pergi tanpa dipaksa .
kerana perkongsian membaluti luka pedih itu. dan kerana itu manusia sukar hidup tanpa teman.




Saturday, January 28, 2012

studycase!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum...
minggu yang agak bz and agak boring bagi aku seorang student...haha ada faham ka?
sebenarnya aku amatttt borimg ketika ini dan sangattt blur...so korang enjoykan lah diri korang kat tapak belog aku ngan gambar2 je ea...
-ADIOS-
presentation  of our product.
"must try our product!"
chocolate sample... i bet u must try the chocolate!

ader sape2 nak belanje cik. Zaza Zakaria??? i'm waiting!
one of the presenter !
roti yang kami buat cun tak???

pizza huttt....handmade nyer tao!

berbaju F & B !

menghabiskan baucer !

Saturday, January 21, 2012

sweeet 20!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum...
alhamdulillah....dah 20 tahun aku hidup kat dunia nie...thank to ayah n bonda yang banyak bersusah ntok besarkan aku yang macam2 perangai....sabar ngan aku...segala kasih dan sayang yang d curahkan dan segala keperitan yang dialalmi dalam membesarkan aku....aku ngaku aku bukan anak orang kaya...yang petik jek dapat ape yang dye nak....ayah terpaksa bersengkang mata..bonda terpaksa menahan perit dalam menempuh dugaan selama 20 tahun membesarkan aku..aku bersyukur sangat dikurniakan bonda dan ayah yang memahami dan sporting... walaupun aku perempuan ayah n bonda tak pernah mengongkong hidup aku...ayah n bonda selalu menyokong keputusan aku..dan menegur kesalahan aku dengan penuh kasih sayang...mereka selalu ada bersama dalam susah dan senang aku...
thanks ayah ... bonda...

time to be mature..

Thursday, January 19, 2012

untitle #2

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum~
senyum siket... *like this okeyh :D
haaaa..kan comel tue....kacak...uihhh cantik lak...hehehe
actually sangat2 la boring ketika ini..hurwmmm jum readers..kita main kejar2..hahaha... okeyh... one....two...threee... makkk oiii.. laju nyer pecut....acah jekkk hahaha...aku dah saket2 badan da nie..tak larat na maen kejar2 hehehe... 
senyum :D
hehehe,,,
okeyh stop it zaza!
ini adalah disebabkan tekanan melampau oleh diri sendiri dan didera oleh diri sendiri dan mengakibatkan salah satu wayar dalam otak shock....akhirnya bakal didaftarkan di Hospital Tangjung Rambutan...
salah satu bala yang aku dapat dari aktiviti kokurikulum..okeyh admit it make me become crazyyyyyy!
bukan crazy sebab aku suke tapi menyampah....penat giler!!!
aku pernah ceritakan sem lepas koku aku yang paling latest kompang....hahahaahaha..memang tak leyh blah betol la...disebabkan kekusutan..aku terpaksa drop koku sem lepas...sem nie lagi sekali aku kena ambik koku lagi...at first aku ngan member laen da amek kaunseling...hahaha..muke kusut aku amek kaunseling bhai...
hahaha..dah syok dapat tugasan pertama datang pulak bala...jadual aku kusut..ade kelas lak kol 2ptg...biol gak la kan...so nak ta nak tukar laen..kali nie dah comfrim sebab kalau aku taknak datang petang aku datang malam hahaha! kau hader?
so aktiviti koku aku adalah taekwando!



hambek ko....ader bran?????
siyez aku macam tak pikir panjang sebab kalau aku tak amik comfirm aku kena tangguh LI... TAK NAK aku!!! aku lagi nak habiskan study awal...haha
minggu pertama perjumpaan memang best la kan sebab belom dapat effect lagi...yang second lak jadi bala kat aku...bala ape????
sekarang nie seluruh badan aku SAKET!!!! 
huh!
balik cuti nie aku na rest!!!!
makan rambutan atas pokok..korang hader? tape aku bagi kat korang punyer...
bagi kulit jekk..hahaha
tape..taper nanti aku ingat korang sambil makan rambutan...hahahaha
adios!

Friday, January 13, 2012

selfish !

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum..
sebenarnyer aku malas nak update belog sangat minggu nie..sebab aku tak larat giler..dengan tae kwan do bagai...kitche lagi lak...menguli doh guner tangan perhhhhh penat siak...saket pon berganda gak la kan... tapi puas hati la hasil dye cun gak...
segebu tuan membuatnyer..hahaha 
gambar? tunggu sebab aku belom berkesempatan atau istilah tepat aku malas nak transferr masok dalam baby lappy nie..hehehe
tajuk entry tue aku tuju kan kat aku sebenarnyer...
sebab aku tao member aku ader prob tapi aku tak dapat nak tolong dorang or bagi semangat kat dorang... TERUK BETUL aku nie kan...
hmmmmmm.....





Tuesday, January 10, 2012

untitle

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum :)
senyum!
aku rase lom lambat lagi nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU!

happy new year..happy new year!

hahaha!
mood membuatkan aku MALAS na update blog..hehehe
hai korang rindu korang...thank datang belog kecil nie... :')
okeyh...aku sendirik tak tao nak update ape...
aku just blog walking jekkk...hehe...
Ya Allah...malasnyer aku sekarang nie....
hmmm...korang!
camner idop sekarang going better ka?
azam taon baru ada jalan ka?
yang lepas apa citer?
hehehe....
aku?
kabur....
sebab aku ta pasang azam pon taon lepas ngan taon nie...hehe
sebab?
same...
MALAS!
haha
sem nie permulaan yang agak kabut gak la..sebab jadual yang tungang langang...aku ingatkan aku jek yang kusut kat politeknik nie..rupenyer jadual pon kusut gak...hmmmmmmmmm

tak tao nak pilih mana???

jadual aku sem nie agak padat ngan study jekkkkk...haishhh tak ader life ntok games...cintan cinton *yarkkkkk...haha hmmmsemuanya study sebab sem depan kitorang nak LI = Latihan Industri...
damn!
hmmm tempat? yes da dapat dahhhh..area melaka gakkk..tapi macam nak buat kat resort..ala2 tepi pantai gitu...pangkor ke..pulau tioman ke...teluk cempedak ke...cempak goreng ke...*tetibe lak....
hahahaha
tapi ambo takot naek bot..hahaha bila da berombak2 ciket kang..keluarlah tsunami badan hahahahaha......
:
:
:

come on be mature as our age keeping smile sayang :)

notasampah: orang dah bagi nasihat..nak ikut atau tak terpulang sebab korang da besar...benda remah kalau diperbesarkan memang la buat gaduh... yang penting jangan sampai melibat orang lain atau berpuak2..memang aku tak rasa ape korang rasa...macam aku cakap nasihat dah diberi..terpulang...aku tak menangkan mana2 pihak...aku jugak tak sokong mana pihak...pandai2 la pikir...korang dah besar..dah tao mane baik mana buruk...

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea