Friday, February 24, 2012

wordless#1

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
~sometimes hate to known the truth~

knowing the truth make me want to run far away for u




the truth hurt me much




knowing that ur love just for her

Tuesday, February 21, 2012

bocor lagi??

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum.....
aku seorang stalker yang tak pandai mengawal hati...ya aku sangat bencikan kau sebab mudah kau menguris hati aku walau kau tak pernahb inginkannya...tapi! aku sayang kau  walau kau tak pernah berusaha merebutnya...
kau tidak sekacak mereka yang pernah hadir dalam hidup aku...kau juga tidak pernah bersuara dihadapanku..tapi kenapa hati aku terhenti melihat kau?
siapa sebernanya kau? kenapa kau?
selalu aku termenung memikirkan kau..jauh aku hilang dari dunia nyata untuk tembus melihat kau...
hari nie ia belaku lagi bila satu jawapan tanpa soalan muncul...

kenapa?


DIA
yang pernah bertahta di hati mu masih menjaga hatinya untukmu seperti aku menjaga hatiku untuk mu....
dan kau??
memburu impian yang ternyata masih tinggi dan kau pasti akan memilikinya...aku medoakan itu...

DIA..
adakah kau masih menyayangi dia? kenapa kau dan dia terpisah?
absesnya aku ingin menyelokar cerita itu...
seperti yang kau coretanmu yang lebih menyakitkan apabila menyintai seseorang yang tiada upaya menyatakan cintamu kepadanya...
aku akui aku seorang gadis yang penakut kerana aku bukan mereka yang terlalu berani menyatakan cinta...
kerana aku terlalu ingin menjaga kamu di hati aku...

DIA
selalu ada untuk mu sedang aku?
hanya memerhati dari jauh..
dia ada tika kau berduka sedang aku?
hanya memujukmu didalam hati aku sendiri..

And i will face it


aku ingikan yang terbaik untukmu....

Monday, February 20, 2012

mid term

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum...
cakkk...cakkk...cakkk.... hehehe...senyum :)
sekarang aku tengah cuti mid term yeayyyyyy...
TAPI!!!!
ya Allahhh boring yang amat....
ye lah sis gemok2 aku ta ader yg ader pon tykah jek...
na lepak mana jek...ngan motor ta ader...haishhhh...
dok umah pun....adik aku sekolah....abang lak asyik berkepit jek ngan member dye...ibu bz ngan bisnes dye...tapi alhamdulillah sebab ibu dah sihat tak macam dulu..hehe :)
ayah?? dah tentu2 la keje...
milo ngan kopi????
lagi la...tak melekat pon kat umah kalau ader kat umah pun asyik membuteee jekkkk....
BORINGNYERRRR!!!!!!
aku asyik makan jek keje nyer.....
dah makin bambammmm

dear capital H..sing a song for me please :')

Sunday, February 12, 2012

padah stalker

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum...
padah aku stalker blog ko malam2 bute nie...
nie la aku dapat...
paip mata bocor!
ko tahu?? tak kan!!! 
sebab ko tak pernah tahu aku wujud...
dah lame aku tak menangis sebab lelaki...hampir 4 tahun ko tahu tak??! tak kan!!! sebab ko tak pernah peduli...ye aku tahu member2 aku yang lain mesti marah bila tahu aku menangis sebab ko!
sebab aku sendiri tak pernah tahu sejak bila aku nie betol2 sayang kat ko...dulu yer aku benci ko...sebab ko senior paling "kerek" dengan aku....siapa ko??!
aku tak dapat nak cakap siapa ko kat member2 aku...mungkin dorang dah tahu...
ye dulu aku benci tengok ko sebab ko tak pernah nak senyum macam kawan2 ko....ko dingin seperti aku ade salah dengan ko...!
sekarang dalam diam2 aku stalker ko... aku sendiri tak sedar...kenapa? aku sendiri tak tahu! jangan tanya aku! 
perit bila tengok kenangan ko dengan dye...yes aku rasa terguris.. 

kita menangis dulu baru boleh ketawa
aku nak menangis dulu baru aku ketawa sepuas2 nya!

- okey bye! -

Thursday, February 9, 2012

crying alone

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 1 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum...


a messy life today!
feel that my bestfriends hates me alot!
feel that i'm useless friend
feel that i'm not important to anybody
cause one thing that i can't handle


i'm really need a shoulder 
i need to talk with my mom !
need her hug
just she know how to make me feel clam :'(


for now just be alone
quite 
without anybody
- bye ! -

Wednesday, February 8, 2012

pelanduk dua serupa

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum.....
haii..haii...hai...
ehem..ehemm....
 sambil senyum hati berbunga-bunga cinta ahaiihaiiii...^
gatai hang na zaza :)
hehehe
okeyh seperti korang sedia maklum...
aku kan amek balik kokurikulum sebab sem lepas aku drop sebab kekusutan susun atur jadual..
sooo 
sem nie den kono amek balik kokurikulum... amek ko tea kwan do...
..ekau berani?
mulo2 tue den menyampah jugak lak na datang yolah bolari yo kijo...ponet den... hahaha!
dah dua..tiga minggu nie den ternampak lak sorang brader nie muko ea sejibik cam muko member abang den.. ahahahahaaaiii...kacak tue tak ader la 
tapi sweet tue adela... 
dye maen badminton sebolah gelangang den bolatih tea kwan do! 
ahaiii 
makin bersemangat den nak berlatih!!!
tapi den graso dyo budak sem duo kut..
haishhhh...
sayang botoi...
rindu lak ai den nak jumpo member2 lamo den maso blaja kek klate dulo...haisshhhh!!!



notasampah : ayah dah tegur aku makin tombam! T_T

Sunday, February 5, 2012

ikan bakar

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalamualaikum.....
salam maulidul rasuL
selawat keatas rasulullah s.a.w yang sentiasa merindui umat baginda.....
orite!
3hari gua cuti...
gua rasa macam heaven gila!
hampir setiap waktu aku lepak dengan kesayangan aku...
family and besties :')

yeayyy....just me , mom , and dad only!!!


dengan family aku habiskan baucer 1 Malaysia hehehe...

tak baik bazir baucer tue.. tengok macam den boli papan karom...

dengan besties lak menghabis tekanan dalam otak!!
hehehe
tapi memang gua pueh hati...siang malam keluar jek...
and gua ader gak try buat ikan bakar ala-ala ikan bakar serkam...haha sampai menjilat jari der....
thank alot kak ina sebab resepi ikan bakar kak ina..memang sedap adik makan dengan family berpingan2 woooo....

ikan bakar.ikan bakar.ikan bakar!!!!!

okeyh adiosss!
sayang lu beb!
muahhhhhhhhzzzzz

Wednesday, February 1, 2012

selamat ulang tahun BRO

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
ALLAH SELAMATKAN KAMO .
ALLAH SELAMATKAN KAMO .
ALLAH SELAMATKAN EN. IZMIR .
ALLAH SELAMATKAN KAMO .
YEAYYYYYY
dah tua pun leyh dah g ngudi!!
hahaha lek cikgu gurau jekk :)
okeyh mamat nie kire brother yang aku kenal gak la kan kat skulah doluuu...selain member2 abang aku..ahaaa!
so brother izmir selamat ulang tahun kelahiran..
semoga mencapai ape yang d hajattiiiiiii!




sedap gak kalau ade na belanje ice cream cake!

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea