Monday, April 30, 2012

trip DHK 3C

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak
hye . hye . hye .
:)
nak tahu ape tue MIHAS ? MIHAS tue adalah MALAYSIA INTERNATIONAL HALAL SHOWCASE .
disebabkan aku amek subjek halal practice so aku pun kene join festival nie ngan classmate aku . festival nie bertempat di KL CONVENTION CENTRE . sepanjang pejalanan nak ke KL tue kitorang layan movie dulu hehehe....
tapi ade gak yang sambung wat air liur basi errr =.="




hahaha dpn belakang same jek
yang pasti aku akan dikejar mereka sebab upload pic dorg
HAHAHAHA !
hehehehe
sepanjang nak balik ke merlimau lak kitorang layan karoke .
papa rap kitorang karoke fuyooo ..
hahaha 
gempak ta ?
gempak ta ?
hehe








enjoy giler ngan classmate hari tue pakcik bas pon sporting gyler bila kitorang mintak karoke sekali ngan mintak bawak bas slow sebab layan karoke tak nak balik awal .
thank awww pakcik bas !
sore pakcik gempak gyler .
nanti ktorang ajak pakcik karoke lg okeyh :)
kitorang ade satu lagi trip 
trip to HIGH 5 TOWN
aku malas na taip banyak2 korang tengok la gambar2 :)





thank HIGH 5 TOWN bg roti freee  :)

Friday, April 27, 2012

angkat kaki . lari !

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum .
hye . hye . 
okeyh azab dunia aku bergelar " student " sem 3 nie dah abis . YA ALLAH leganya aku jangan cakap la kan . abis jek paper aku pukul 10.30 pg hari rabu 25 . April . 2012 . aku terus angkat kaki cabut . nampak tak kat situ bertapa aku excited na balik ???
hahaha 

gua cabot dulu !

time gua angkat kaki cabot . peghhhh gua rase nikmatnye !!! huh ~
sekarang nie pikir kerja . huh ~
azab baru lak nak kene hadap lepas nie .

harap esok lagi indah :)

Friday, April 20, 2012

final exam

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
salam . hye !
minggu nie semua kengkawan aku tengah mengambil mood final exam . nescafe kat kedai aku boleh comfirmkan menjadi kegilaan pelajar2 politeknik .
tiada masa untuk berjimba2 , horey2 , melayan movie , games , dan lain2 .
termasuk aku !
kekusutan melanda disebabkan aku memang ta suke menghafal !
aku lebih suka pada practical dari teori huh ! -_-"
housemate aku akan menjadi mangsa aku untuk menerangkan semula nota2 yang ade .
hehe .

bertimbun lg nota nak kene hafal

jangan terkejut kalau lepas nie gua pakai cermin mata sbb bce note dlm gelap

gua dah ta larat tengok nota2

huh !
sekarang gua nak fokus kat study dulu . lepas final exam baru gua berjimba2 ngan sahabat gua , dan mereka yang paling gua sayang FAMILY gua !

-_-"



yeahhhh !

Wednesday, April 18, 2012

paintball or painball

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak
salam .
hari nie ade karnival jabatan pelancongan dan hospitaliti .
so wajib la buat mini projek !
huh ! semak tang situ . otak aku sangkut , jem , biul lak bila dengar perkataan WAJIB disitu !
sebab akan belaku dimana ada individu bergelar SELFISH !
memang belaku ponnnnn !
tapi kesah pulak kan dorang nie . aku pon ta nak amek tao sangat . aku bukan balaci dorang teetttttt !
haha .
SENTAP ?
dah tutup blog aku g bace blog orang lain .
shuh ...
ape pon mini projek kitorang LAKU . macam goreng pisang panas ...
pembuat dough 
  
sporting ta dorang ?? heh !
 
terbalik lak hehe :)
meh beli dorang hehe :)
fuh fuh...


lepas karnival nie aku ngan geng2 lain g lak wat test kokurikulum kiteorang . hebat ? aku tao tue HAHAHAHA bangga kejap . ceh ceh . ade lak yang sentap kan . kesah lak aku !
test kitorang tak maen la bertulis nie . kitorang maen PAINTBALL a.k.a PAINBALL perhhhhh .
HEAVEN GYLER habaq hang !
perit dye jangan cakap la kan . aku dah dapat satu chop kat bahu aku perhhh nikmat gyler .


team encik lecture tea kwan do kami :)
hehehe best gyler maen bende nie tp sakit gak r .
jahanam baju kitchen aku !



 ktorang maen painball gune baju kitchen . korang berani ???? sekarang baju aku dah jahanam ! so brader yang confident gyler cakap leyh hilang uh cepat belanje saye McD ! haha
anyway THANKS to encik tea kwan do , brader pengadil , ngan akak pengadil sebab bg peluang ktktorang maen menatang nie next time serius nak maen lg :)


Wednesday, April 11, 2012

rindu sang pencipta

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak
Sang pencipta amat rindu pada doa-doa hambaNYA . 
Berdoalah kerana Allah s.w.t amat rindu pada kita yang semakin jauh
 kerana
daripada DIA kita datang
dan kepada DIA jua kita kembali
hidup itu mesti
mati itu pasti
setiap permulaan pasti ada pengakhiran .



Monday, April 9, 2012

selamat ulang tahun

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak

please take care your self . 
be healthy .
be strong .
:')


Sunday, April 8, 2012

semoga kekal bahagia

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak

taniah buat kakak ku yang sudah bergelar tunangan orang .
adik doakan semoga kekal bahagia .
ta sabar menunggu hari bahagia akak .
sekarang menunggu giliran abang2 dan kakak ku yang lain pula menyusul .


notasampah : cantiknya kakak aku sorang nie . ta sabar pulak na kawen :P

Tuesday, April 3, 2012

wordless#4

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak
"you smile when you're crying, you laugh when you're hurting by someone that you call love"

aku masih memerhati

Sunday, April 1, 2012

April itu penentu hidupku

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak
selamat tinggal buat MAC dan selamat datang buat APRIL
semakin hampir pada peperiksaan akhir aku.
untung tak untung aku hadap 2 subjek semester nie.
nak tak nak aku terpaksa pastikan tiada subjek yang sangkut untuk sem nie.
ini penentu hidup aku.
aku tak mahu sia-siakan segala harapan dan usaha aku selama ini
~ sales and marketing
~ halal law practices
aku sangat berharap pada kamu.
aku akan berusaha !

i will always care ~

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea