Tuesday, September 25, 2012

otak tak center

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
nahhhh ambek ko ...
 member2 aku semua nie otak dye tak center sampai aku pun dah jadik macam dorang .. life macam kitaorang jek yang punyer .. pagi senyap malam memekak .. adoiiihhhh 
rumah dah la kat puncak kalau kene petir tak ke sia2 hidop 20 tahun ..
kat temapt keje pon boleh bawak perangai tak center tue ..
naseb la "abah2" kat tempat keje boleh tahan gak tune dorang ..
same2 tak center gak otak dorang ...

rembat uncle pnyer "moto" na merempit .. kau ado ??


orang lain punyer lahhh dok heboh nak balik umah awal kalau dapat shift malam...
 tapi ngan "abah2" aku nie dok excited jaming kat port dorang...
ehhhh leyh lak siap bawak anak buah g test suare join jamming ngan dorang 
*hawau jek ...

time kerje leyh lak memekak karok sampai pecah sore ..
ade lak yang samapai meleleh air mate ..
*feel lagu punyer pasal
ohhh hoooooi hoi....
hahaha
  
lepak kat studio jamming ...

kalau ngan "abah" aku pulak siap kurung aku kat "rumah" tak bagi aku merayau time kerja ..
*sanggup campak semua kerja kat aku na tengok aku dok diam2 kat "rumah"
jangan ingat "abah" jek ader .. "abang" dengan "akak" pon ader ... tune dorang lagi lah.. ke laut ... memang dorang otak tak center langsung ... hahaha 
"tok abah" lagi larhhhhh
*kehkehkeh

"abah2" ngan "abang" lahap makan pizza sebab "tok abah" belanje :)

nota sampah : nanti ade mase aku upload gambar "family" aku :)



 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea