Sunday, January 27, 2013

SILENT !

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post


Add caption








Monday, January 21, 2013

hye sweet 21

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
Yeayyyyy!!!! i'm 21 now...
Thank to my roommate and my twin who make a surprise party even a small party... I'm really appreciate that! 

yummy !

terkejut sangat sebab baru na gayut ngan BFF tetibe pintu kene bukak... duduk atas katil sambil join dorg nyanyi lagu bufday... hahaha blank kejap time tue...
hahaha


dah mkn kek bru igt na amek gambar




notasampah: tahun ketiga sambut tanpa family :'(

Thursday, January 17, 2013

Blog Review # 1

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
Orite gang...kali nie entry aku pasal blog review.. hmm setelah lama menjadi silence blog walking nie kan,.. terasa na kongsi sikit list2 blog yang aku suka singgah time boring2 yelah na update entry baru idea tak ader..pluss mood pun ta der.. hehehe...

Untuk first try nie aku pilih blog ex senior aku.. aku kenal dia masa aku first masuk politeknik.. masa tue dia jadi MC untuk Minggu Suai Kenal ( MSK ). aku sendiri tak ingat macamana aku leyh jumpe blog dia.. tapi aku suka setiap entry dia.. sebab dia suka update entry yang bermotivasi.. dan dia juga peramah orangnya.. serius dia memang peramah gyler.. tapi ta gila la... hehe

kalau korang ader masalah insyaallah korang boleh berkongi dengan dia.. ehh jap aku lupa nak kenalkan dia kat korang.. nama dia ACHIK :) umur ???? rahsia... jeng..jeng... hehehe
kadang2 korang boleh rujuk entry dia kalau korang ader masalah..
tak pun tanye jek terus...
nah try tengok kalau ta caye...






notasampah : mari baru dalam blog review nie harap maaf kalau ade salah dan silap :)

Peningkatan

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
weaaaahuuuuu...
macam biasa tiap2 minggu kelas aku akan ada event di RC, so untuk minggu nie dalam sejarah kami mendapat pujian dari segi dekorasi RC kami. Untuk food ?? alhamdulillah tiap2 minggu kami dapat pujian, dari serving kami.. aku sendiri akui kami perlu tingkatkan lagi.. sebab aku sendiri masih berlajar walaupun dah masuk tahun akhir.

Dari segi teamwork aku selute member2 kelas aku.. 
beb ! serius korang memang superb !
sayang korang muahhh ~


flyers nie gua buat  

bread butter pudding and orange mousse with  vanilla sponge cake

dengan cik. eka snap pic sambil wat decoration 

time nie assistant chef of the day gua pegang !


table setting theme brown and gold

si kecik na tembak gua sebab gua snap pic dia haha


notasampah : sedih "dayang" dah dilupakan

Saturday, January 12, 2013

terima kasih

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
ehemm..eheemmm...
cuti2 nie memang la tak ade keje nak buat... bangun jek tido.. bukak lappy.. pasang wifi.. then terus tengok blog.. hehe at the same time bukak gak pesbok dengan twitter...check yang mane patut... tetibe tergerak hati na pastekan url blog kat setiap blog group yang aku join... then ushar2 la list blog kat group...
 tQ..tQ..tQ..
sebab tambah kat url aku kat blog list... ohh.. sooo terharu lah..hehe
tapi blog url tue yg lame... aku dah tukar url it's from heart


Hujung Minggu

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
Uuuuuwargggghhhhhh...
hujung minggu sangat la dinantikan oleh student2 tak kirala student sekolah atau IPT,,,
sama la macam aku.. tapi kalau hujung minggu tue tak ader aktiviti memang bosan kan... hmm memandangkan jadual belajar aku still serabut disebakan sistem yang memeningkan kepala otak so hujung minggu nie memang serabut...

ditambah pulak dengan peladuk 2 serupa kat poli nie memang bertambah kusut dengan study aku.. dalam banyak2 orang kenapa la muka dia yang ader kat sini kannn.. haishhh...
dah macam ader mesin photostat jek.. sebijik lak tue muke dia...

hmm.. hari tue tempat LI aku ade wat anual dinner untuk staff dye.. tapi sayang aku tak dapat pergi.. lagipun dah last minit baru dapat jemputan... hmm na nanges bila tak dapat pergi.. aku nak sangat pergi.. pluss "ayahnda2" main live band... aiseyhhhh sayangnya ta dapat tengok...
T_T






notasampah : still dalam mood tacink ngan "ayahnda"

Thursday, January 3, 2013

hye my twin !

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post

ALLAH SELAMATKAN KAMU~
ALLAH SELAMATKAN KAMU~
ALLAH SELAMATKAN KAMU~
NURSHIDA 
ALLAH SELAMATKAN KAMU~
yeaaayyyyyy !
dah tua pun kawan aku yang sorang nie...
beb!
aku doakan ko bahagia dunia dan akhirat..dimurahkan rezeki dan sehat selalu ~
sayang ko ngan nenek 
MUAHHHHHH~
nenek . shida . aku :)

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea