Wednesday, April 10, 2013

finally !

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
lapo!!!! okeyh now it almost 3am!!!! ohhhh my god!! ape la naseb lapar melanda pagi2 buta nie... i wish i could have a chef husband! *krikkk..krikk..krikk... 
kalau i ada husband chef i nak mintak dia masakkan i laksa penang la ni jugak... cheq lapak habak hang.. sungguh aihhh....
*dushh...!

okeyh back to the real entry..
finally dah nak habis semester..
ohhyeahhh!
macam2 dugaan yang aku dapat sem nie.. tapi Alhamdulillah... orang kata permulaan yang pahit psti disudahkan dengan kemanisan yang tak terhingga.. subhanallah... indah sungguh cerita yang kau berikan kepada kami... syukur nikmat yang kau beri dengan keindahan persahabatan yang muncul secara tak diduga... ALLAH HUAKBAR!


boleh dikatakan permulaan sem ni SERABUT la jugak yelah bila 6 bulan tak perah otak.. naik sem nie dia terkejut siket.. memang termenung gak la bila first dapat task.. hehehehe...
sumpah lawak! aku duduk depan lappy termenung jek... last sekali aku buka twitter. nah tue makan dia.. so adik2 tolong jangan ikut cara akak belajar okeh.. hehehe


nah nie syok.. pertengahan sem memang tungang langang.. mana tak nyer.. kena maki dengan lecture.. dengan chef.. dengan semua orang.. senang cerita! perghhh baran nye masing2 time tue tak boleh bawak bergurau.. dengan OJT nya.. apa tue OJT??? 
OJT tue On Job Training huwrmm macam practical jugak lah.. tapi nie 2 kali seminggu... WITHOUT GAJI okeyh.. sumpah memang berapi gyler la time tue...tak boleh balik seremban... no time for berjimba!! SEDIH!


dan diakhir sem aku terima kemanisannya.. terima kasih ALLAH... terima kasih untuk kenangan kami.. syukur..
aku harapkan ia kekal sehingga akhir hayat kami..
then finally just 2 day to count... aku akan pulang.. ohyeah..ohyeah..ohyeah....




notasampah : lapar laksa penang bila pikir esok ada mock interview dengan Sir Hamdi Razali.... #ohmyenglish!
 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea