Saturday, October 23, 2010

waaachaaaaa!!!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
i'm back!!!!
hurwmmmm...sekarang aku dalam dilema gak...coz..nak sambung blaja nie banyak duet nak guner....soooo...
hurwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
aku tak tao nak keep go on or just stop.
kusut gak otak aku sekarang nie....
just blog jeh tempat aku nak luahkan...
blog nie dah macam diari aku....

Thursday, October 7, 2010

angggauuuuu

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
adiyaiiii....
kalau aku tengok balik gambar2 mamat tuh tak lah ensem sangat tapi macamana kau boleh angau kat mamat tuh samapai ader yang kata kau bodoh mengharap kat orang yang takkan berpaling pada kau sekali lagiii...sudahhhhhh..zaza dia milik orang..jangan kau semak jiwa fikirkan dia...enough zaza!
hmmmmm....ketenangan aku dulu hilanggggg...sekarang air mata yang setia mengalir.....
nanges la zaza kalau itu mampu tenangkan kau akhirnya....
 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea