Wednesday, June 13, 2012

fantasi

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
fuh kiri , fuh kanan ...
huhhhhh~ 
bersawang berhabuk blog aku nie . lama gak kan terabai .
 hehehe 
bila dah cuti semester nie biasa la kemalasan melandaaa ...
hmmmm

FANTASI ??!
semua orang mesti ade cipta alam fantasi dorang sendirikan ??
hehe
termasuk aku lalalalala 
hehehe (^_^ ;)

istana besar , ader puteri cantik , ader putera kacak , kuda putih bla ...bla ...blaaaaa

huhhh~ 
semua orang harapkan yang dunia ciptaan dorang boleh jadi nyata kannnn
tipu la korang tak pernah harap kan . mesti terlintas punye kat fikiran korang 
" kenapalah benda nie tak jadi realiti ... kan best kalau betul2 ader haishhhhh "
(-_-")
kaaaaaannnnnn
tapi hati2 dalam dunia fantasi korang . kalau terlalu taksub sangat nanti korang terkurung lak dalam dunia fantasi yang korang cipta tue .

kalau dah sesat dalam dunia fantasi boleh jadi gilaaa

haishhhhh ~
tak lame lagi dah na start praktikal . cuti nak abis dahhhhhhh ~
haaaaaaa
MALASNYAAAA !!!!


 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea