Thursday, September 15, 2011

sepetang bersama peniaga dan anak~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
home sweet homee....weeee~~
bahagianya dirumah...bersama family dan boifrend! 
aha!
indahnya hidup!
bila dah balik nie normal la iidop alu balik an2x..
haha~
makan minum semuanya terjamin~
haha!
=D
merindui zaman kecik2x dulu tolong bonda buat kueh 
*tolong sepahkan barang lalala
hehe hari nie memori tue kembali
ROTI JALA!!!!
tapi just kali nie jamu perot sendiri kalau dulu ntok org lain makan~
itu la idop si penjual~
hahaha
:')




:
:
:
:
:
:
v
notasampah : miss u la pulak...n babe! be strong keyh aku n sibling yg lain ader ngan ko!
tue la lelaki habis madu sepah dibuang!

Sunday, September 11, 2011

jiwa kacau!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
Aku benci bila aku dah jadi celaru macam nie..semua ta kena..keje aku tido sepanjang masa...''tak de ke keje yang aku boleh buat????!" 
sumpah aku rasa aku da macam penagih dadah yang tak dapat barang!! lemah seluruh tubuh badan...
dan kadang2 aku perlukan bonda kat sisi aku...aku nak peluk bonda aku nak berborak dengan bonda tentang semua masalah aku..tapi aku tak nak bonda risau...tau je la perasaan seorang ibu kalau dah tau satu2 nya anak perempuan dye tengah celaru~ ntah ape2 la bonda pikir nanti...sedangkan aku sendiri ta tao ape masalah sebenar aku.... 
dan kadang2 aku rasa macam nak lari dari sini duduk jek kat tempat yang mana boleh tenangkan aku~ dan kadang2 aku rasa macam nak join jek kat spital bahagia tue...dorg yang kat situ ta payah pon nak pikir2 benda nie semua!!! 
kusut!!!
aku nak marah tapi tak terluah~ nak nanges dah takde air mata lagi dah... kawan???? hah! will they understand me??? no lah! dorang dah enjoy dengan hidop dorang mana na pikir aku dah~
aku berubah???? 
yesss! aku memang dah berubah! aku nak berubah jadik orang yang tak nak pikirkan orang laen lagi! live with my own world! haha puas! aku tak kacau ko...ko jangan kacau aku.... walau sekali kau hembus~ kau akan rasa sakit seperti sembilu dalam daging kau...aku tak kan balas semuanya tapi aku akan balas sikit demi sedikit sampai kau melutut kat aku dan baru kau tahu nilai seorang insan!
 kejam???? 

dunia sekarang nie kita kena kejam sebab kalau tak..orang akan pijak kepala kita sampai lumat~ 


:
:
:
:
:
notasampah : will u gone from my life? i'm suffering thinking u, dreaming u, n missing u~

Saturday, September 10, 2011

tukar link??? kenapa pula nie???

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 2 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
Assalamualaikum readers...n bloggers.. =D
heh!
kenapa dah tukar link dari akujiwakusut kepada cikzazazakaria???
long story la~
orite...
Sebab utamanyer aku dah bosan~
aha!
senag ta aku jawapan aku???
senang kan~ semudah ABC..
lalalala~
orite!
sebab menyokong aku tukar link nie sebab......
lecture aku~
why???
yeahhhh...
meh na story mory siket~
aku nie keje suke sangat seragam jek barang2 aku nie kan~
so senang la nanti keje aku~ tak la serabut otak kan....
oneday tue mase aku jmpe lecture aku na mintak note..aku bagi la pendrive kat dye...dye pon tengok la name yang aku letak kat pendrive KUJIWAKUSUT~ then dye cakap la "kenapa lar awak letak name pelik2 nie..tak baik tau~ *lembut jek dye cakap~* bila orang banyak sebut name tak baik nie nanti boleh jadi yang betul kat awak~"
ceng gitu ler ayat dye~
haha sayang jugak lecture aku nie kat aku aha!
dye takot kot aku sewel~
hahaha
tue la sebab dye aku tukar link bagi name yang elok2 siket~
haha!
:
:
:
:
:
:
:
tekanan melanda~ bila susah nak jumpa SAHABAT bila susah~

Monday, September 5, 2011

kembali bertaut~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
assalammualaikum~~~
raya???
entry lagi~
yeayyyy mesti korang muak an??an???
haha..
meh sini na citer cket jerrr~
last update da citer pasal family sekarang turn citer SAHABAT lak~~
weee~
dulu...dulu...dulluuuuu an~
kitorang ader salah faham ciket~~
tapi an sekarang............
tarararararararraaaa
:
:
:
:
:
V
thanks yunk ko banyak bersusah utk kita!


bbf forevar~


bff la weyh!


so many story la~


it wont happen again~


wiff cikgu la~


classmate 5 Cem


just smile!


baru berjinak2  jadi model




forgive me :)


kami sangat comel!


miss u la!


love u bebeyh!
:
:
:
:
:
SOOO....SORRRYYYYY~
:'(

Saturday, September 3, 2011

u n me

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
bnyk cemera na kne pndang aha!
my howt sis



org dok bkr api dye dok amek gmbr...

model termaahal nie

tggu api~

berejam tggu na idop an api

meet my abg ngah (bju belang) n abg eijal (purple)

nie abg kacak blanje nasi lemak antarabangsa kat bnda hilir~~

podih mato den haa~

model termahal abad ini~

along rindu sape la tue

angah penat sgt tue

cara2 na bakar api~

sementara na wat BBQ 

renjis2 cket~

meet my big bro!

maen bunga api~

aksi terlampau~

rakaman untuk filem terbaru

abg ngah ngah tnjuk cara na bakar ayam~

meet my abang2

okeyh their are my "abang2" , sis , aunt , n uncle ~
nie bru 5 family ader 10 family lg ta join kitorang~

Thursday, September 1, 2011

me n u

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
damn i'm miss u all much than other~
hahaha utg tao!
kite memang satu keluarga...
waris Dato' Shah Bandar Dollah ngan Esah
tapi na jumpe masing2 memang susah~
hehehehe....
kalau dapat jumpe pon sekejap jek~
tapi da jumpe mcm biase adik lebih banyak gelak dari cakap~
sebab abang2 n akak2 suke wat perkara yang boleh pecahkkan perot buncit adik hahaha~
haha...
to abang zalee terima kasih banyak2 !
sebab belanje adik BBQ....
ngan NASI LEMAK ANTARABANGSA kat bandar hilir...
*kalau tiap2 taon macam nie memang tak kawen la abang ensem adik nie~
hahahaha
n one more thank gak bawak mercun satu beg..da macam na boom umah sebelah..hahaha
best sangat !
lepas nie emak2 ngan ibu kene bawak g hospital sebab nak g check jantung dorang..hahaha naseb baek  ta de yang kuar silat rimau kat umah mase bakar mercun tue...hahaha
to abang ngah 
thanks bawak jalan2 kat simpang rengam..... =D
dapat gak g umah mak lang~
n masak kan kuah black paper ntok BBQ pehh TERBAEK !
heeheeheee
TERIMA KASIH~
:
:
:
:
:
:
notasampah : ta sabar tggu kak lang ngan abang hairie upload gambar raye~ 
miss the way u touch me =D

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea