Sunday, July 14, 2013

5 RAMADHAN

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
Assalammualaikum... selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak~
hehe dah ramadhan ke-5 kan... baru sekarang nak wish... ehem maklumlah busy okey sekarang dah masuk semester akhir.. ohyeah..ohyeah..ohyeah...
memandangkan dah semester akhir nie, gua kena lah fight unruk grad dalam sem nie jugak..
kalau boleh sem nie biarlah sem terakhir aku memijak lantai JPH
kekekekeke~



Macam biasa sem nie mula agak serabut maybe effect cuti 2 bulan lebih kot...
hehehe..
so semangat na study tue agak kurang.. tambah pulak nak menghadap subjek2 killer sem nie..
ohhmaiii....
sem nie gua ada akaun, dah semesti blank... haish.. macamana nak buat nie????!
ohhhh nooo!!!




 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea