Monday, December 31, 2012

hye 2013 .. bye 2012

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
hye..hyeee.. byee..byee... *cettt 
maaff suara agak tidak mengizinkan untuk karoke lagu yang pernah dipopularkan oleh ezlin... hehe hari nie adalah hari terakhir untuk 2012 yeayyyy !!! its new year!!!!!
butttt......
mana ade orang ade kelas time nie !!! arghhhhh... tapi aku ader kelas pulakk haishhh kacau my personal time... ohhh man !! anyway naseb baek laaa kelas tue tak stress sangat..

taksiuman gara2 kene settup balik RC

back to our topic.. macam-macam yang aku hadap untuk 2012 even sekarang pun masih hadap masalah lagi... yelah trouble is a friend kann.... memang melekat la trouble dengan aku.. entah bila la dia nak jadi musuh aku *amboi
hmmm harapan 2012 pun tak tertunai lagi... ape dia???? *shuuuuuuu its secret hahaha... so disebabkan tue aku tarik harapan 2012 tue ke 2013 *lalala
jadi aku pun harap 2013 nie lagi baik dari 2012..

Tuesday, December 18, 2012

alarhhhhai

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
okeyh first day aku masuk kelas hari nie mengadap satu persatu muka-muka "classmate" ceh na tunjuk yang aku memang "care" kat dorang *tettttttt.. hahaha. Sampai jek tadi macam biasa interview dorang pasal tempat LI sebab mood LI ta abis lagi... fuhhh~ macam-macam story aku dengar... okeyh not bad la memori yang dorang dapat... 
then kitorang pun ke tempat sepatutnya.. as usual aku mestilah dengan kembar aku dok story mory hal-hal berkaitan negara kami.. tetibe lecture masuk... jeng..jeng..jeng...
fuh... first time aku dapat 3 orang lecture dalam satu subjek.. ko ado? ta ado kan... hah amek ko.. lecture lak yang memang kitorang ta leyh masuk kepala lagi sebab tak kenal sangat... tapi kata orang tak kenal maka tak cinta... *tetttttttt... hahaha
untuk subjek commercial nie we're divide into two group.. *amboi.. 
lucky... sebab aku dapat satu group ngan kakak and kembar aku.. but unlucky sebab group aku alaaarhhhai...
sebelum nie kami dah pernah cooperation together tapi.......
hm ..
so ntok sem nie aku harap sangat dorang okeyh sebab dah ade pengalaman balik dari LI kannnn...

don't just make you way but make our way :)




nota sampah : aku dah bayar yuran larhhhhhh ! kenapa tak dapat daftar lagi !

Monday, December 17, 2012

tamat

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛ 0 mereka yang cantik dan kacak Links to this post
30 november 2012 tarikh terakhir sepatutnya aku berada disana 
tapi aku masih di sana hingga 7 disember 2012
itu semua kerana kasih sayang yang mereka tunjukkan pada aku
** Kalau dulu hati rasa perit meneruskan rutin yang aku sendiri tak tahu kenapa aku setuju meneruskan ia.. tapi kini aku mulai rasa rindu mendalam untuk terus berada disana.. Tempat yang banyak mengajar aku kehidupan.. tempat yang melahirkan kasih dan sayang walau tiada pertalian persaudaraan.. aku rindu hilai tawa mereka, senda gurau mereka... aku mudah menyayangi seseorang yang menunjukkan kasih sayangnya pada aku, jujur aku memang begitu dan aku tak mudah melupakan sesiapa yang pernah aku kenali.. 
kalau dulu aku benci bila dikejutkan untuk memulai rutin aku disana, aku pasti mengomel sendirian kenapa aku pilih ini jalan hidup aku????


Melihat wajah-wajah mereka aduh seperti jarum jam tersangkut untuk meneruskan perjalanan detiknya. aku paling benci untuk berada lama disana.. tapi itu dulu sebelum aku mengenali keluarga itu. sebelum aku merasai kasih sayang yang mereka berikan. kini jujur aku merasai peritnya berpisah dengan mereka, takut andai mereka melupai aku.. cemburu jika mereka menemui penganti aku.. 

rindu ayahnda... (T_T)
notasampah : dalam kesibukan yang aku alami ada rindu pada mereka :')

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea