Monday, October 17, 2011

kembali menjejakan kaki ke poli~

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛
aloooohaaaaa~~~
assalamualaikum~~
hehehe kini aku kembali membinasakan diri aku kat poli nie...jeng2~~
hahaha 
bila pergi kelas tadi lepas gak la rindu aku kat budak2 sengal nie..hehehe... *aku rinndu tao kat korang hahaha*
ader yang tanye kenape otak aku mereng????
hahaha
sorrryyyyy bebeyh...
ader pekara yang patut kita simpan sebagai sebuah rahsia.... *kalau selalu bagitau korang.... nanti aku ta ader rahsia la KANNNNN!!!!
walaupun korang yang rapat dengan aku sory oke!
thanks la korang caring pasal aku heee... macam2 citer keluar kan....citer aku holiday overseaaa.... *overseaa la sangat kan.... citer aku tunang... kaweh la.... ntah merapek2 yang kuar.... *padahal trick aku ngan Cik.Myra Wizan na kena kan Cik.Afina roslan...hahaha sorry Cik.Afina Roslan.....
thank la kat cik.Aini yang suke tanye soalan yang same jekkkk....
and Cik.Eka yang bagi support aku balik merlimau nie kan dye pun seorang blogger... thank sangat *klik kat name Cik.Eka kalau na tengok belog dye follow la skali ukeyh =D 
sekarang focus kat study ukeyh cik.zaza zakaria harap aku boleyh lalui keaadaan yang menyedihkan bersama kawan2 aku...
aku sayang korang weyh...
specially you sis cik.ayen roslan , cik.tykah khairuddin n you lah cik.fiza buang
:*

notasampah : Cik.Zaza Zakaria fighting!!!!

2 mereka yang cantik dan kacak:

cik eka said...

sayunk...
miz u bebeh thx mention nme aku kt ctu
haha
ta ley bla ar ko ckp ak bloger uh
kui3
pape pn we'll chill together ukeyh
:)

✖cik.Zaza Zakaria✖ said...

ukeyh...
lets rock the party!

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea