Thursday, May 19, 2011

I stalk your profile

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛
yes sayang i'm miss u larhh..
dan lagu nie sangat bermakna untuk aku keyh! meh aku terangkan why lagu nie penting untuk aku :)


ini kisah sedihku
aku mengharapkan sesuatu yang tak pasti
.
.
okeyh memang sedih sebab ianya makan dalam beb! sebab cinta diam-diam keyh bertaun kot aku pendam kira first love kot.. gak r aku simpan and senyap macam tue jekk...
ta der sape tao kot aha!
*sangat pandai sorokkan perasaan sendiri dari orang..

di saat kau disisiku
hidupku terasa indah
hidupku penuh warna-warni 
seperti pelangi
.
.
its right der!memang aku happy biler dekat ngan ko..borak ngan ko..
ye r ko bukan jenis layan orang pown kan..
aha!
tapi ko sangat caring ngan orang yang ko kenal tapi ko ego ta pernah nak tunjukkan

ku akui ku rindukanmu
saat kau tiada disisi
hancur hatiku bila kau sudah berpunya
.
.
kalau dulu aku nafikan semua perasaan aku kat ko...
*ego la konon kan..sajer tunggu ko dulu aha!
bongoks!
tapi bile aku dapat tao ko dah ada orang lain aku cakap..
owh okeyh fine hak ko pe kena mengena ngan aku kan..
*dalam ati perhhhggg cepatnyer dia lupakan aku!

i stalk your profile when i miss u
tengok semua gambar you tanpa jemu
i stalk your profile when i miss u
adakah kau juga memikirkanku
.
.
siyez ta pernah jemu aku selalu tengok pic ko!
thanks ko ta pernah private kan
walaupun aku ta "member" ko
bila aku bukak older post
aku slalu pikir...
ko pon wat macam aku ke???

semua gamba-gambar u bersama si dia
dalam caption "nya" kata mu "aku cinta dia"
reaksiku meluat tapi sedih pun ada
memang kau ni player malangnya ku mahu kau jua
.
.
aha! ko ta letak pic orang lain..
*happy jap :)

i stalk your profile when i miss u
adakah kau juga memikirkanku
.
.
sangat rindu kau!

kau seolah-olah memberiku harapan
di saat sunyi rasa kesepian
kau seolah-olah memainkan perasaan
inginku membencimu tapi aku yang tak tahan
.
.
hee..bila aku baca tentang kau! aku rasa ko pon rindu kat aku...
*blink..blinkk..
tapi aku ta tao tu untuk sape keyh fullstop!
*bengang disitu

i stalk your profile when i miss u
tengok semua gambar you tanpa jemu
i stalk your profile when i miss u
adakah kau juga memikirkanku

adakah cinta di balas....
.
.
cinta maen balas-balas..hurwm ko pernah ta pikirkan aku sejak kita berpisah???
yup kita jaoh..tapi........
yarhggggg!!!
damn miss u larh...
salah sape sekarang???
hahaha
dan ini sebabnyer lagu nie sangat penting buat aku sebab ia buat aku paham dengan perasaan aku kat ko! okeyh..
:
:
:
nota kaki: yang biru tu lirik lagu nyer yer... 
:D






2 mereka yang cantik dan kacak:

Lady Ann, said...

siapakah gerangan jejaka itu ? HAHA~

✖cik.Zaza Zakaria✖ said...

AHA~
sememangnya ko ta kenal dye..
siapa???
biarlah rahsia~

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea