Monday, August 15, 2011

Grey Sky Morning

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛
assalamualaikum!!!!
fheuwhhh...
gedang gendut....
tali kecappi..
kenyang perut...
senang hati~
hahahaha!
:
:
hye korang thankz sebab blog walking kat tapak aku nie kan....yang follow pon ramai tenkiu..tenkiu<3 hehehehe sayang korang lebih la~~ :') 
meh sini rapat2....ade barang baek punye...
hahahaha...
zaza na promot band pebret zaza nie...
hehehe....
jeng...
jeng..
jeng...
tadadadadaa~~~
nah...gambar2 kalau korang ta kenal lagi~~~
halamak! ensem lak dorang!!

jangan jeles!!!*mne aku?? carik2..

pe hal??? hahaha!

solute!!!

jum riot =)

ader gak fanpage dorang GREYERS....
jum like2....hehe kasi RIOT bak kate ejal GSM slaku vokalis dorang...hahaha dorang nie giler2 gak r otak dorang kan...aku penah gak la kan g tengok dorang depan2 siyez ta sombong la dorang nie..memang macam member2 jek dorang layan...
sejak tue la aku selalu follow perkembangan dorang nie...lagu pebret aku pancaroba korang klik jek... t korang carik la ea...heeee~
macam2 gelagat dorang dlm youtube tue...hahaha...jum la ramai2 support dorang sebab dorang happening siyez!!!!! *eh lupe lak na kenalkan group member GSM

  •  EJAL
  • EWAN
  • OJEX
  • BUCK
  • ERI
  • AMMAR

*name penuh??? add dorang kat MUKABUKU nanti korang tao la...heee~~
suport taok!!!! band indie malaysia!!!
sayang korang =)
:
:
:
:
notasampah : ta sabar na tunggu follower yang ke-100 wee~~ =)
:')
layan lagu2 GSM~~~


3 mereka yang cantik dan kacak:

sampankertas said...

senang ja zaza just copy paste entry tadi pastuh tinggalkan link entry zaza dalam tuhh dan bila orang laen plak join orang tuh akan follow cik zaza dan cik zaza kena follow dia

Sufea Razak said...

Salam Nuzul Al-Quran :)

✖cik.Zaza Zakaria✖ said...

sampankertas : ouh...ok :)
sufea razak : salam nuzul al-Quran :)

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea