Tuesday, March 6, 2012

budak howt?

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛
assalammualaikum...
oh hoooiiiiii hoi... hilangkan sedikit duka dengan cerita lawak geng kami okeyh???
petang ahad aku dpt mesej dari ayen....
"aku otw g merlimau" *perggh biar betol pompuan nie...
aku pun balas la "okeyh" *hmm okeyh je kot kuar kejap jer...
then malam ayen sampai...aku kuar la ngan dorang sekali ngan tykah la nie...lepak tempak biase kat HANG TUAH MALL.. ayen ngan job dye aku lak cuci mate tengok brade hendsome kat kedai ktorang selalu lepak hehehe *gatai
okeyh lupakan jap pasal brade uh t ade mase aku update pasal brade sempoi uh...

bila ayen ajak lepak kat mekdi sebab tak best s***** hehe!
then masa lepak kat mekdi tykah tanyer sape capital H aku tue...tup tup kuar lak sal citer ktorang zaman skolah time berempat dulu...hehehe..tykah cakap... "korang tahu tak??? kite nie dulu HOWWT DOWH" *okeyh pengsan jup!
time nie masing2 terkejut then masing2 terbarai gelak sakan...hadoi....sampai sempot la jugak ktorang gelak... lepas tue tykah sambung "ramai dowh yg na kenal ngan kite tapi dorang takut sebab kite sombong" *PEMBETULAN kitorang tak sombong la... takkan kitorang na terhegeh2 kat lelaki...time form 4 dulu boleh la...
haha..then kuar la sape yg minat sape...jeng..jeng..jeng... 
lawak jugak bila ingatkan balik....
howt la sangat kannnn...
mekdi..mekdi..mekdi...



2 mereka yang cantik dan kacak:

Lady Ann said...

hahhaa, howtstuff sial!

✖cik.Zaza Zakaria✖ said...

haha tue la pasal..
kalau tahu dari time skulah dulu syok gak..
hahahaha

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea