Monday, April 30, 2012

trip DHK 3C

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛
hye . hye . hye .
:)
nak tahu ape tue MIHAS ? MIHAS tue adalah MALAYSIA INTERNATIONAL HALAL SHOWCASE .
disebabkan aku amek subjek halal practice so aku pun kene join festival nie ngan classmate aku . festival nie bertempat di KL CONVENTION CENTRE . sepanjang pejalanan nak ke KL tue kitorang layan movie dulu hehehe....
tapi ade gak yang sambung wat air liur basi errr =.="




hahaha dpn belakang same jek
yang pasti aku akan dikejar mereka sebab upload pic dorg
HAHAHAHA !
hehehehe
sepanjang nak balik ke merlimau lak kitorang layan karoke .
papa rap kitorang karoke fuyooo ..
hahaha 
gempak ta ?
gempak ta ?
hehe








enjoy giler ngan classmate hari tue pakcik bas pon sporting gyler bila kitorang mintak karoke sekali ngan mintak bawak bas slow sebab layan karoke tak nak balik awal .
thank awww pakcik bas !
sore pakcik gempak gyler .
nanti ktorang ajak pakcik karoke lg okeyh :)
kitorang ade satu lagi trip 
trip to HIGH 5 TOWN
aku malas na taip banyak2 korang tengok la gambar2 :)





thank HIGH 5 TOWN bg roti freee  :)

2 mereka yang cantik dan kacak:

Mysara Ab Rahman said...

dlm bus sume tdo ek..mmg habit tu...hee

✖cik.Zaza Zakaria✖ said...

heheehehe .
tao ta pe :)

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea