Tuesday, January 25, 2011

selamat ulang tahun kelahirannnn!!!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan Zaza Zakaria...
Allah selamatkan kamu...
suda tua kamo zaza..19 tahun..suda kamu tengok dunia nie...
jeng..jeng..jeng...nak kek!!!!!!
sob..sob...tahun yang tak ader kek n family kat sisi...taching...T_T..
tanpa orang yang di kasihi...
jeng..jeng..jeng..saper itu???
entah la...dah lame kan ko celebrate tanpe orang yang d kasihi an2xxx....
saper la yang nak kat zaza???
tetttttt.....agagagaaaa.....(okeyh abaikan pe yang za melalut tue ea suda biul otaknyer..)
21 januari...hahaha nie memang tak leyh lupe tahap cipan..bonda ,ayah, and adik wish awal...ahahhaha...(samapai ati lupe bezday fara ea..pok kang) hahaha
malam 22 januari tue keluar overnite ntah ape name tempat uh,,,n ntah sper lak yang wish n nyanyi ntok aku malam tue..semuanyer aku tak kenal tapi kalau tak silap dorang senior2x aku...hahaha thank la yer....n selute to abang yang belanje makan...terima kasih nyer abang...walaupun kek tak sempat nak beli tak pe lahhhh...za un terkejut ntah saper2 yg tetibe join nyanyi lagu tue...it will be the best memoryyy....
pagi jekk bukak fb ngan nset penuh lak ngan wish...hahah terima kasih sayang2x sekalian...naseb ler ader lappy diahhh thank kawan.....picture ader masalah ciket,,,tak banyak pic yang za amek malam uh...kalau tak penuh ngan picture je kot....hahahaha
sesape yg sambot ulang tahun kelahiran happy bezday yerrrrr...

2 mereka yang cantik dan kacak:

Izmir Fadzil said...

hepi bday zaza!..semoge sentiasa ceria selalu K!

✖Si Tembam temBam✖ said...

doakan selalu ceria k!

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea