Thursday, February 17, 2011

:aku rindu..sayang kamu...

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛
dari kiri:cik.Ayen,cik Tykah,en Zalie,cik Yayan,en Syafiq,cik fizah,en Apiez,cik Wanie. dan gambar raya berama pn Maziah

hai korang..seriusly bile aku terbaca status sorang senior aku kat sini..aku teringgat korang rindu sangat nak jumpe korang..walaupun kite blajar kat satu negeri berlainan daerah tapi tak pernah nak jumpe..member kita yang jaoh pun zalie sorang jekk kat perak...
korang ingat tak time awal form 4...kita tak pernah nak tegor pon..just senyum2x...walaupun kita satu kelas..sebab masing2x baru lagi nak kenal..hehehe aku ingat lagi time tue budak2x melayu paling ramai dalam kelas kita tapi bile dak2x nie keluar g sekolah teknik tinggal kita jekk dalam kelas mid of year baru lar nak tegor2x..hehehe...time tue macam2 dugaan yang kita harunggi same2x...
yang penting kelas kita paling popular..hahaha sebab ragam kita..yang paling best time sejarah korang ingat tak sape yang ajar kita..GPK koku siakkk..setiap kali kelas cikgu Baha kita macam VVIP siot sebab kita selalu ponteng kelas dye...dye mesti cari kita and ingatkan kita msuk kelas dye...hahaha tapi kita paling dye sayang kan...hmmm ingat tak time zali kene panggil ngan Ummi sebab tak puase tue??? hurwmmm..time tue bukan kitorang nak kene kan dye tapi nak ubah dye..kiteorang sayang korang..hhahahaha..sampai maen surat2x kan..hahahaa dak cina ngan dak2x india pun pelik ngan kite kan time tue sebab tak tegor sape pon..hahaha...tapi kita datang selesaikan masalah tue...dengan baik...peace..bila masuk form 5 perangai still tak ubah2x cikgu masuk ikot pintu depan kite keluar ikot pintu belakang..macam pencuri jekk..nak2 time sejarah cikgu Bala ajar...memang macam setan la masing2x...kalau kelas petang meja tue penuh ngan kepala jekk bukan dengan buku..sampai la...balik baru la reti nak bangun cikgu pun macam paham2x dengan perangai kita..tapi time cikgu Maziah kita tak pernah nak tidor kan..bila dah dapat result pr spm yg mcm hampeh tue ngan kene marah dengan cikgu Maziah baru la msing2x macm kene renjatan elektrik hahaha...lepas kelas mesti pergi libry study ramai2x...sampai lah time spm...kita study ta igt dunia..and alhamdulillah kita semua dapat sambung study tengah mengejar cita2x kita masing...dan sejak lepas spm kita jarang dapat jumpa.....
korang tak rasa rindu ke macam aku rasa????
aku ridu koarang...serius nie...

2 mereka yang cantik dan kacak:

Aku Penghibur said...

wow bnyk kenagan :)

✖Si Tembam temBam✖ said...

heheehehe..
thanks..
kami memang nakal time skolah dulu..
huhuhuuu

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea