Friday, September 3, 2010

ke ba booooOOOoooMMMmmmm!!!!!!

nota sampah oleh ♛cik.Zaza Zakaria♛
dam dam dum bunyi mercun..
lalala....

hahaha...windu siootttt!!!
lagu raya dah lama tak dengar lagu tue...
just radio jer aderrr..tue pon sehari sekali...(hampeh)
teringgat zaman kecik-kecik dulu..maen bunga api ngan mercun pop-pop..(hahha)
sayang giler time tuh....hmmm tahun nie aku raye pon tak best..coz hm..ntah la..memang tak best lah!!!
kalau boleh nak keje time raye tue...
yelahh..baju raye pon tak ader..bukan tak nak beli or tak ader duet,,,tapi..hmmm...
masa nak pergi tue yang tak ader...grrrrrrr!!!
tapi tak dinafikan aku rindu dan sayang kat zaman raya aku masa kecik2 dulu...
sadare pon...
hmmm..
sekarang nie tegor2 cam tue jehhh..
hampeh jeh...
boring....

2 mereka yang cantik dan kacak:

Ayna Tan said...

says: mesti la kte rindukn zmn kte kecik2x..kn..
hehe..ape pun slmt berhari rayer yer..

✖cerita-cerita gadis itu aku✖ said...

huhuhuuuu..soe la yekkk..bru perasan coment anda...zaman knk2x tue la penawar duka kita..hmmsh smpat na ucpkn slmt hr rayeee...
maap zahir dan batin....

 

It's from HEART Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea